Aj vy občas podľahnete reklamným ťahom?

Na stránke postovnezdarma.cz ma veľmi zaujal pás na chudnutie, ktorý bol dokonca aj v mojej veľkosti. Veľmi ma zaujalo, že je možné nosiť ho aj pod šatami a to bez toho, aby bol pás vidieť a tak som sa rozhodla vyskúšať ho.

Čo sa týka pásu, dá sa kúpiť v rôznych veľkostiach, no trocha ma sklamalo, že je vyrobený najmä v menších číslach (čo je podľa mňa naozaj zbytočné, a skôr by takýto pás ocenili ženy vo väčších veľkostiach). Ja osobne mám veľkosť M/L a mala som veľkosť 4-5 (ja som si však pre istotu zobrala 5) a teda najväčšia veľkosť pása je L, čo sa mi zdá byť naozaj škoda. 

Pás cez deň nenosím, nakoľko je pod oblečením trocha vidieť. Nie je ho vidieť iba pri voľnom oblečení a to podľa mňa nenosí nikto. Ja osobne ho teda nosím najmä pri športe alebo napríklad pri práci v dome, kedy mi to je jedno, či to niekto vidí alebo nie.

Čo sa týka športu, človek si musí uvedomiť, že má na sebe tento pás, ktorý pomáha pri potení a preto by mal oveľa viacej piť. Minimálne preto, aby sa mu nezačala točiť hlava alebo by nebol dehydratovaný. Ja osobne však s týmto nemám vôbec problém.

Čo sa týka pása, určite sa pri jeho nosení oveľa viac potím, no zatiaľ som to na váhe nezbadala. Možno sa to prejaví až neskôr a nie na váhe, ale na centimetroch. V konečnom dôsledku som naozaj zvedavá, ako mi pomôže :) A ak nie na chudnutie, tak aspoň sa dáva na pás, takže mám kríže chránené pred nachladnutím, čo je naozaj super :) Navyše udržiava teplo na ľadvinách. Takže je super aj na iné veci :)

Menovky: