Box plný prekvapení

Nie je to tak dávno, čo sa mi pošťastilo v DM súťaži a vyhrala som tak DM box plný zaujímavých vecí. Ako to už býva zvykom, aj táto škatuľa plná prekvapení obsahovala prevažne praktickú kozmetiku do domácnosti, ale aj nekozmetickú maličkosť a niečo, čo je určené práve pre majiteľa boxíka.

Určite ste si už pri týchto DM boxoch zvykli, že sú zabalené do krásnych krabíc. Teraz to nebola taktiež výnimka a tak sa produkty ocitli v tyrkysovej krabici, ktorá bola zvnútra posiata bielymi bodkami. Škatuľka obsahovala 6 produktov.

Zázvorový čaj
Jediný nekozmetický produkt, ktorý sa v balíčku nachádzal bol zázvorový čaj s pomarančom a škoricou. Napriek tomu, že je máj čajom nikdy nepohrdnem. Žiaľ, zázvorovú príchuť nemám veľmi v láske no moju rodinu veľmi potešila. Pri prechladnutí sa mu však nevyhýbam.

V balíčku ma príjemne prekvapila aj malá a roztomilá starostlivosť o zuby

Colgate Maximum Cavity Protection 
Napriek tomu, že Colgate značku poznám veľmi dobre, doposiaľ som túto pastu ešte nepoužívala. Neutralizuje cukrovú kyselinu a posilňuje zubnú sklovinu. Osobne sa mi veľmi páči, že bojuje proti cukrovej kyseline, nakoľko naozaj milujem sladké a tak sa mi ňou trafili do vkusu.

Zubná kefka
Tento kúsok ma z celého boxu potešil asi najviac. Napriek tomu, že zvyknem používať najmä Curaprox alebo Curanatura zubné kefky, táto ma oslovila svojim designom. Čierna kefka s červenými štetinkami a červenými Koji kaprami vyzerá naozaj úžasne a okamžite som si ju privlastnila. Je to taká moja malá chvíľka radosti. Navyše má mäkké štetinky, čo mi maximálne vyhovuje.

Ďalej sa tu nachádzali aj dva Balea produkty

Sprchový gél 
Jedná sa o sprchový gél ktorý bol vytvorený pri príležitosti 20 rokov tejto značky. Ako to už u Balea sprcháčoch býva, má mliečnu konzistenciu a veľmi dobre pení. Čo sa týka vôni, ide skôr o neutrálnu vôňu, ktorá bola zrejme myslená ako Unisex.

Telový krém
Tento telový krém s výťažkami z bambuckého masla je naozaj šetrný k pokožke a veľmi rýchlo sa vstrebe. Príjemne ma prekvapil a určite sa k nemu ešte niekedy vrátim.

Toaletná voda
Ako posledným prekvapením bola táto ružová toaletná voda od Essence s názvom Kiss. Už samotný názov ma veľmi zaujal a keď som ju ovoňala, bola som nadšená. Má veľmi jemnú sladkastú vôňu, ktorá ma nesmierne oslovila. Žiaľ, trvácnosť nie je až taká dobrá, ako by som čakala.

Menovky: ,