Kozmetický wishlist tohto mesiaca

Tento mesiac som si povedala, že budem trocha šetriť a tak sa do môjho kozmetického wishlistu dostalo iba zopár kúskov.

Prvým v mojom wishliste je bambucké maslo. Bambucké maslo je u nás doma veľmi používané a to najmä preto, že ho natierame psovi na packy. Pýtate sa prečo? Odpoveď je naozaj jednoduchá a predsa zaujímavá. Bambucké maslo dokáže veľmi dobre chrániť psie packy pred odreninami, škrabancami a poraneniami pri nadmernom zaťažení. Náš pes sa veľmi rád hrá s loptičkou, no pri hre si neuvedomuje, že existuje aj nejaká zotrvačná sila a tak sa často stane, že mu nohy predbehnú telo. Vyzerá to veľmi smiešne, no následky už také pekné nie sú.

Mojim nerozlučným kamarátom sa stala značka Batiste spolu a ich suché šampóny. Už si ani neviem predstaviť, že by som doma nemala nejaký suchý šampón. Tieto šampóny sú navyše v spreji, takže sa s nimi veľmi dobre manipuluje a nie je celá podlaha od nich špinavá. Konkrétne tento 50ml Batiste som ešte nemala, no veľmi rada by som ho vyskúšala.

Opäť sa dostávam k telovej kozmetike a to so značkou Weleda. Od Weledy som mala možnosť vyskúšať sprchové emulzie a krémy vo variante levanduľa a mandľa. Rada by som vyskúšala aj niečo iné a arnika ma nejak oslovila. Zrejme aj preto, že si vôbec neviem predstaviť čo to vlastne tá arnika je (ak si nepozriem obrázky na google) a už vonkoncom si neviem predstaviť jej vôňu. S Weleda produktami som absolútne spokojná a tak verím a viem, že aj tento produkt musí byť úžasný.

Ešte stále vo mne drieme kúsok dieťaťa a tak ma zaujal Minnie balzam na pery. Je netradičný, má rozkošné srdiečkové balenie a myslím si, že detským balzamom nemôžem nič pokaziť. Jediné, čo ma trocha mrzí je to, že práve nie je na sklade. Ale ja si naňho počkám :)

Menovky: