Ľadová mäta so zázvorom či silná sviežosť mäty?

Prednedávnom som na svojom blogu uverejnila recenziu na veľmi dobrú Marvis zubnú pastu v čiernom obale. Nakoľko som s ňou bola nadmieru spokojná a aj cena bola viac ako priateľná, rozhodla som sa siahnuť po ďalších dvoch zubných pastách od tejto značky a to konkrétne po oranžovej a tyrkysovej.

Marvis Strong Mint
Toto balenie malo 25ml, no dá sa kúpiť aj väčšom, 75ml balení tak, ako aj všetky ostatné. Zubná pasta by mala napomáhať k odstráneniu zubného povlaku a zachovaniu sviežeho úsmevu.

Čo sa týka zubnej pasty, mám dojem, že je veľmi podobná ako Amarelli Licorice. Obe odstraňujú zubný povlak a zároveň majú veľmi podobnú príchuť. Napriek tomu, že som z tejto tyrkysovej pasty vyskúšala iba malé balenie, mám dojem, že mi sedela oveľa lepšie. A to najmä príchuťou. Napriek tomu, že Amarelli Licorice nechutila zle, táto extra štipľavá pasta ma svojou chuťou naozaj dostala. Je veľmi svieža a hlavne dokáže odstrániť aj zápach z úst po vyslovene aromatických jedlách, ako je napríklad cibuľa, čo Amarelli nedokázala 100%.

Čo sa však týka účinkov z oblasti odstranenia zubného povlaku, mám dojem, že sú na rovnakej úrovni. Obe totiž tento povlak dokázali čiastočne eliminovať a s výsledkom som spokojná.

Marvis Ginger Mint
Zubná pasta, rovnako ako aj dve predchádzajúce napomáha pri odstránení zubného povlaku, chráni zuby a ďasná a zároveň zanecháva svieži dych.

Opäť sú účinky veľmi podobné, avšak príchuť je o čosi iná. Samotné účinky sú viac ako dobré a veľmi ma teší, že všetky tri zubné pasty tieto podmienky splnili na 1ku.

Žiaľ, chuťovo mi nejak veľmi nesedela. Nejak sa mi pri kúpe podarilo prehliadnuť, že má táto pasta príchuť zázvoru, ktorý nemusím. Našťastie bol zázvor tlmený mätou a tak som zubnú pastu dokázala používať aj napriek tejto mojej chybičke. Všetci obľúbenci zázvoru si však prídu na svoje. Čo sa týka príchute, z veľkej časti je cítiť zázvor, ktorý je najmä pri konci prerážaný mätou. Je to také zaujímavé horko-štipľavé prepojenie chutí, ktoré je veľmi zaujímavé. Táto pasta, rovnako ako aj Strong Mint dokáže veľmi dôkladne eliminovať pach aromatických jedál a tak dokáže udržať svieži dych. 

Opäť za veľký plus považujem zaujímavý a netradičný obal pást Marvis, ktoré je veľmi atypické, retro a zároveň nádherné. Určite po týchto zubných pastách siahnem aj nabudúce. Zo všetkých troch pást mi najviac sedela príchuť Strong Mint, V budúcnsti však určite chcem vyskúšať ešte fialovú variantu Jasmin Mint, nakoľko mám vôňu jazmínu veľmi rada. 

Menovky: ,