Môj malý obľúbenec

Aj vy milujete balzamy? Nie len že po nich ostáva veľmi dobrý pocit na perách, krásne voňajú a chutia, ale aj pomáhajú chrániť pery pred zlým počasím. Mojim novým prírastkom sa tentokrát stal veľmi chutný a zaujímavý balzam na pery.

Určite milujete prekvapenia a takým jedným je aj tento balzam, nakoľko má Mystery príchuť. Na perách som ho mala už veľakrát, no do dnešného dňa som nedokázala identifikovať o akú chuť ide. Pôvodne mi balzam pripomínal nejaké ovocie, no neskôr žuvačku. Momentálne mi pripomína vôňu nejakého sprchovacieho gélu, no neviem si vybaviť akého. Je veľmi ťažké identifikovať túto vôňu, nakoľko nepatrím ku gurmánom, ktorý dokážu rozpoznať potraviny vďaka svojmu čuchu. V každom prípade je ale tento balzam naozaj veľmi chutný a určite ma nemrzí, že som si vybrala práve záhadnú príchuť a nie niečo konkrétne. Navyše, s týmto balzamom si užijem veľa zábavy, keď ho dávam ovoňať rôznym členom rodiny ale aj kamarátom a každý tvrdí niečo iné. Dokonca jedna kamarátka povedala, že jej pripomína vôňu nejakého kvetu. Jedno je však isté - ide o sladkastú vôňu.

Ak si myslíte, že príchuť identifikujete podľa samotného zloženia, ste na omyle. Ingrediencie sú taktiež tajomné a v zložení je uvedené iba to, čo v iných, no samotná vôňa a príchuť nie je bližšie špecifikovaná. Na jednej strane sa mi to zdá byť výhodou, no na druhej strane ma to aj trocha mrzí, pretože by ma naozaj zaujímalo, čo v tom je. A keď už je u mňa doma,... Na druhej strane sa táto vôňa aspoň nikdy neodhalí, čo sa mi zdá byť perfektné. 

A ak vás zaujíma, prečo som siahla práve po Rumors balzamoch je to preto, že sú:
100% prírodné
Netestované na zvieratách 

A v ich zložení nájdete aj:
BIO bambucké maslo
BIO jojobový olej
BIO extra panenský olivový olej
Prírodné BIO príchute a éterické oleje (žiadne umeliny)
BIO kamaubový vosk
Sójový vosk
Kandelilový vosk
Prírodnú stéviu
Vitamín E

Ide o zloženie, ktoré je veľmi šetrné k mojim perám a zároveň ich dokáže veľmi ľahko a rýchlo ošetriť. Čo sa týka príchute, na stránke nájdete aj konkrétne vône ako napríklad ovocie, žuvačky, káva či iné vychytávky.

Menovky: ,