Môj wishlist na mesiac máj

Každý má nejaké to svoje prianie a túžbu. Mojou momentálnou voľbou mesiaca máj sú a budú tieto veci

Ako prvé a TOP sa v mojom wishliste nachádza Sony Xperia Z 5 premium. Po Sony Xperií Z túžim už nejaké tie roky. Na začiatku tohto mesiaca mi moja mamina splnila moju túžbu a najmä kvôli blogerstvu mi obstarala tento nadupaný zlatý poklad, na ktorý nedám dopustiť. Zatiaľ som maximálne spokojná a ako to vidím, je to zatiaľ prvý telefón, ktorý mi šlape ako hodinky aj napriek tomu, že mám zapnutý internet, počúvam hudbu hrám sa a popri tom mi chodia správy z viacerých sociálnych sietí. 

Film Labyrint som videla už niekoľkokrát, no knihu som nečítala ani raz. Práve to bol dôvod, prečo som sa tento mesiac rozhodla, že si knihu musím prečítať. Verím, že ma nesklame a bude tak úžasná ako samotný film. 

Weleda arnikový sprchový gél nesmie chýbať. Weleda sprchové emulzie a gély som si nesmierne obľúbila a nakoľko rada odhaľujem niečo nové, rozhodla som sa tentokrát do svojho wishlistu zapojiť aj tento sprchový gél, ktorý môže byť naozaj zaujímavý.

Veľmi zaujímavou a netradičnou výzvou na cvičenie je aj budík v tvare činky, ktorý som našla pri surfovaní po internete. Hoc ma trocha mrzí, že je jeho hmotnosť iba 0,5kg, určite je to super spôsob ako sa aspoň trocha dokopať k cvičeniu. Mimo toho toto cvičenie zaručene prebudí človeka, pretože na zastavenie budíka treba spraviť 30 pohybov činkov. Čo si myslíte, stihnem spraviť 30 posilňovaní skôr ako prebudím celú rodinu?

Ako posledná, no tentokrát nemateriálna vec je známka C, ktorá by sa mi mohla pošťastiť z predmetu Informatiky. Už teraz sa nám začína skúškové obdobie, a tak verím, že v tomto mesiaci spravím aspoň 2/3 skúšok. Napriek tomu, že sa nikto nepozerá na známky a nepotrebujem motivačné štipendium, veľmi by ma potešilo, keby sa v mojom výkaze objavila aj jedna z tých lepších známok (resp. presný stred). :) 


Menovky: ,