Neodolateľná zvodnosť

Určite vám Playboy nie je cudzí. Mnohí si vybavia ich veľmi zaujímavé a chytľavé reklamy, iní pomyslia na ich logo zajačika s mašľou. Ja si však spomeniem na niečo iné a to pocit, ako som vždy túžila po tejto vôni, pretože ma táto reklama doslova nadchla. Získať muža svojich snov jediným pohľadom a tou správnou vôňou? Kto by po tomto netúžil. Je pravda, že to je viac-menej nereálne, ale sila reklamy je obrovská.

Po niekoľkých rokoch som sa k tejto vôni v podobe dezodorantu konečne dostala a musím povedať, že som nadmieru spokojná. Play It Lovely má ľahkú sladko-citrusovú vôňu, ktorá dostane asi každého. Hlava sa skladá z citrusov, ostružiny a broskyne. Srdce z orchidey, tuberózy a cereusu a základ tvorí pačuli, ambra a tonkové bôby.

Samotný obal ma veľmi neoslovil. Obsahuje zemité hnedé farby a čierny uzáver. Napriek tomu, že je tento obal vo farebnom súlade, privítala by som nejakú ženskú napr. ružovú farbu, ktorá by vytvorila jemnejší, ženskejší a predovšetkým romantickejší vzhľad. 

Túto vôňu používam najmä pred tréningom, nakoľko je ľahká a keďže ide predsa len o dezodorant, pri cvičení ma nedráždi. Pred tréningom nikdy nepoužívam rôzne parfémy či toaletné vody, nakoľko sa pri cvičení ich intenzita zvýrazní a následne ma dráždia ku kašľu. Takéto vône v podobe dezodorantu sú pre mňa z tohto hľadiska najideálnejšie. Nedráždia ma a čo je podstatné, voniam naozaj úžasne. 

Z vône používam 2-3 streky, aby som aj počas tréningu voňala naozaj nádherne a tak zamaskovala aj pot. 

Veľmi prekvapivá bola samotná výdrž dezodorantu, ktorá vydrží cca 3-4 hodiny počas bežného dňa, čo je podľa mňa naozaj perfektné. 

A ak ste si doposiaľ na reklamu nespomenuli, tak si ju môžete pokojne pozrieť :) Verím, že sa vám zapáči

Menovky: