Povedzte NEEM svojim problémom

Veľmi rada experimentujem so zubnými pastami a keď som zbadala pastu Neem, okamžite bolo rozhodnuté. Ak mám povedať pravdu, ešte som ani nevidela, na čo je pasta zameraná a už som vedela, že ju chcem. Zbožňujem maďarský jazyk a slovo "Nem" u nich znamená Nie ... Tak prečo si nedopriať takúto zaujímavú a vtipnú pastu? V skutočnosti je Neem rastilna, ktorá sa v tradičnej ajurvedskej medicíne využíva na liečbu ďasien a odstránenie zubného kameňa.

Ústna hygiena je nesmierne dôležitá. Určite poznáte ten pocit, keď vás rozbolia zuby. Neviete jesť, spať a nechce sa vám ani dýchať. Práve preto je výber vhodnej zubnej pasty veľmi dôležitý a táto Ajurvedská pasta môže byť tou správnou voľbou. Teda, aspoň ja som po nej siahla. 

Zubná pasta obsahuje listy indického stromu Neem, ktoré sa už pradávno používali v Indií na čistenie zubov. Neemová pasta je perfektná, ak chcete udržať svoje zuby silné a zdravé. 

Pasta má veľmi zaujímavú a sviežu bylinno-mentolovú arómu. Zároveň je veľmi jemná a dobre sa rozotiera. Nezostáva po nej pachuť. A čo viac, zostáva po nej veľmi príjemný dych. 

Zuby si s ňou umývam 2krát denne cca 3 minúty, ako aj lekári odporúčajú. Z pasty postačí iba malé množstvo o veľkosti hrášku a zuby aj napriek tomu dokonale umyje. Po 2 týždňoch sa moja citlivosť radikálne zmiernila. Predtým mi veľmi vadil chlad, poprípade náhla zmena teploty, či pitie studenej vody hneď po umytí zubov. Zuby ma pri týchto činnostiach veľmi boleli, no s tým je už koniec. Moja citlivosť sa radikálne zmiernila.

Celkovo hodnotím túto pastu veľmi pozitívne. Nie len samotný názov je super, ale aj jej účinky. Chuťovo som si ju celkom obľúbila, pretože je zvláštne iná a zostáva mi po nej svieži dych. Najdôležitejšie je však, že mi naozaj pomohla so zubami a tak ju odporúčam aj ako prevenciu proti problémom. 


Víťazkou GIVEAWAY o ročnú zásobu zubných kefiek sa stala Daniela. B

Menovky: ,