Vábivá vôňa lesných jahôd

Milujete vôňu jahôd tak ako ja? Prednedávnom sa moja kúpeľňa obohatila o dva produkty s vôňou lesných jahôd a to o sprchový gél a šampón



Sprchový gél lesná jahoda


Zloženie
Voda, organický slnečnicový olej, organický kokosový olej, organický glicerín, citrát draselný, draseľná soľ z palmového oleja, kyselina palmová, prírodný extrakt z lesnej jahody

Osobné hodnotenie
Nádherná a prírodná vôňa lesnej jahody je na nezaplatenie. Už v samotnej vôni je cítiť, že sa jedná o prírodný produkt, nakoľko vôňa vôbec nie je umelá. Vôňa na pokožke vydrží cca hodinu, čo považujem za obrovské plus.

Čo sa týka konzistencie, veľmi ľahko sa roztiera a na pokožke zanecháva jemný lesklý filter. Pokožku zanecháva hydratovanú a tak mi pokožku nevysušuje. 

Sprchový gél je možné zakúpiť v dvoch veľkostiach a to 250ml a 500ml. 

Šampón lesná jahoda

Zloženie
voda, kokosový olej, aloe vera, kukuričný proteín, sojový proteín, pšeničný proteín, kukuričný škrob, pantenol, betaín ( extrakt z cukrovej repy), soľ, xantánová guma ( získaná kvasením cukru ), konzervant phenoxyethanol, kyselina citrónová, organická kyselina dehydrooctová, prírodný extrakt z lesnej jahody.

Osobné hodnotenie
Ide o organický šampón bez akýchkoľvek sulfánov, čo považujem za veľké plus. Moje vlasy sú naozaj citlivé a preto musím veľmi pozorne pozerať zloženie. V tomto prípade som s prírodným zložením maximálne spokojná, čo sa podpísalo aj na mojich vlasoch. 

Vôňa, ako aj u sprchového gélu je naozaj prírodná a nádherná. Nemám jej čo vytknúť a keďže je žena nižšia ako muž, myslím si, že si na vôni šampónu treba naozaj potrpieť. 

Čo sa týka samotných účinkov, po použití mám veľmi jemné a krásne vlasy. V takomto prípade sa mi zvyknú vlasy krepoviteť, no v tomto prípade nie. Vlasy sú hebké, pekné a majú úžasnú štruktúru. Pri častejšom používaní som dosiahla aspoň nejaký lesk mojich vlasov. Všimla som si (alebo mám aspoň pocit), že mi toľko neelektrizujú.

A ako bonus, tieto dva produkty mi rozvoňajú celú kúpeľňu, takže je radosť tráviť v nej čas :) 
A ak by ste si chceli tieto produkty troška ozvlášniť, za príplatok si môžete dať na vrchnák vygravírovať váš vlastný motív.

Menovky: ,