Bio šampón pre veľkú radosť

Máte radi BIO veci? Ja ich zbožňujem. Vlastne aj to bol dôvod, prečo som siahla práve po FREISTIL šampóne, ktorý nájdete na stránke bionatural.sk

Cukrové tenzídy šetrne umývajú vlasy a podporujú zdravý rast vlasov. Je vhodný na každodenné použitie. Obzvlášť odporúčaný pri neznášanlivosti betaínu.

Osobné hodnotenie
Ak mám byť úprimná, dlho som váhala, či si tento produkt kúpim, nakoľko je pre mňa vzhľad veľmi dôležitý a tento nevýrazný obal ma nejak neoslovil. Napokon som však účinkom neodolala a odrazu bol šampón doma. A musím povedať, že to neľutujem.

Napriek tomu, že nemám citlivú pokožku hlavy v byte sme rovno viacerý a tak sa snažím vyhovieť každému. Niekedy je to naozaj ťažké, pretože každému vyhovuje niečo iné, no šampónom na citlivú pokožku nikdy nič nemôžem pokaziť.

Ako to už býva zvykom, BIO šampóny nepenia alebo penia naozaj minimálne. U tohto šampónu je to tak isto a tak si človek musí chvíľku zvykať na to, že nebude mať celé vlasy od peny. Niektorým to príde ako mínus, iným ako plus. U mňa je to skôr o zvyku a nehodnotím to ani pozitívne ani negatívne. V každom prípade sa mi páči, že je BIO.

Šampón som používala cca mesiac, kým som si všimla prvých zmien. Ani po mesiaci mi nezačali vznikať lupiny. Vlasy majú pevnejšiu štruktúru a hlavne väčší objem, čo považujem za veľké plus, pretože to vyzerá nesmierne úchvatne.

A samozrejme nesmiem spomenúť praktický dávkovač, ktorý vám pomôže "napumpovať" správnu dávku.

Menovky: ,