Chladivý závoj sviežosti

Pred niekoľkými mesiacmi som mala možnosť do svojej zbierky pridať niekoľko Marvis zubných pást, ktoré ma naozaj oslovili. Ako to však býva zvykom, ak ste so značkou spokojní, nemeňte ju. Preto som opäť siahla po Marvis paste, tentokrát však s novou príchuťou Aquatic

Opäť ide o veľmi zaujímavý, originálny a retro vzhľad zubnej pasty, ktorú nemusíte skrývať do skriniek. Jej veľmi pekný vzhľad ma nie len oslovil, ale aj zaujal svojou originalitou. Nakoľko je modrá farba moja obľúbená, tento obal patrí k najkrajším od tejto značky. Veľmi sa mi páčil aj jej samotný názov, nakoľko sa dokonale hodí k jej farbe. Aqua (voda) = modrý farba.

Čo sa týka príchute, chuť je naozaj úžasná. Zbožňujem mätu či už v pastách alebo v kuchyni, a preto ma neprekvapilo, keď som s jej chuťou bola maximálne spokojná. Pasta je naozaj svieža. Jej sviežosť je natoľko výrazná (aj keď nepatrí k "ekrazitom", ktoré ma nesmierne štípu v ústach), že prerazí aj aromatickejšie jedlá ako sú napr. cibuľa či cesnakové omáčky. 

Táto zubná pasta dokonale vyčistí zuby a pri jej použití stačí naozaj malé množstvo o veľkosti hrášku. Zanecháva naozaj svieži dych cca 3-4 hodiny alebo do najbližšieho pitia/jedenia aromatických jedál. Čo sa týka povlaku, zľahka mi odstraňuje povlak, čo považujem za veľké plus, avšak tie výsledky nie sú 100% viditeľné. Na odstraňovanie povlaku sa mi viac osvedčila zázvorová pasta. Celkovo som však s pastou spokojná a určite po nej siahnem aj v budúcnosti.

Menovky: , ,