Kto má záujem zaSWAPovať si? :)

Ahojte :) Veľmi rada by som spravila nejaký SWAP a tak som sa rozhodla, že o tom ako prvých informujem vás, mojich čitateľov. Ak by ste totiž mali záujem, dvere sú otvorené a pokojne mi môžete napísať na môj e-mail: sladeckova219@gmail.com

Možno by sme sa na niečom dohodli :)

O aký swap ide?
Momentálne mám záujem o 5 tipov swapov, pričom každý je v niečom odlišný no zároveň sú i v niečom rovnaké :) Určite by som jeden z nich chcela spraviť v čo najblžšom čase

Ešte pred tým, ako začnem písať samotné možnosti by som vás chcela informovať o tom, že toto je moje zbožné prianie, čo by som chcela nájsť v balíčku. Teda, ak by ste chceli mať v balíčku niečoho viac ako ja,... Nerobí mi to problém. Podstatné je dodržať samotný NÁZOV swapu.

Nerada by som vytvárala swap, kde nemám možnosť kreatívne premýšľať a vyberať, preto hľadám na SWAP iba tých, ktorý mi povedia čo majú radi a čo nie a ja sama si zvolím, čo dám do balíčku (ak napíšete napr. mám rada balzamy, dávate mi priestor. No keď mi napíšete chcem EOS balzam, už mi ten priestor na kreativitu neostal)

1. Kozmetika, všade samá kozmetika
Už samotný názov hovorí o tom, že by sa v tomto balíčku mala nachádzať iba kozmetika. Kozmetiku si skôr predstavujem ako "rodinnú výslužku", teda by sa v nej nenachádzala iba dekoratívne kozmetika, ale prevažne tá, ktorú môže používať celá rodina. Teda napr. šampóny, mydlá, sprcháče, kondicionéry,... 
Gift, Present, Bath, Set, Shower, Gel, Wellness
Samozrejme, do balíčka pôjde aj dekoratívka, no nebude prvoradá a bude v menšom pomere, ako samotná rodinná kozmetika. 

Mojou malou podmienkou je, aby bol box rozmanitý. Ak si zadáme vyššiu sumu, čo by som bola veľmi rada, je ťažšie nekupovať robnaké produky napr aby tam neboli dva sprchovacie gély. Nevadí mi, ak by obsahoval pokojne aj 10 tých istých výrobkov, no musia byť odlišné. Teda nie aby obsahoval 3 tie isté výrobky (napr. Oriflame sprchovací gél - ovocný sad), no môže obsahovať podobné výrobky (napr. Oriflame sprchovací gél - ovocný sad, Oriflame sprchovací gél - marhuľa). 


2. Hra na PC v swape? Prečo nie
V tomto swape by som si predstavovala, že by sa nachádzala jedna hra na PC alebo inú hernú konzolu (ja osobne mám Xbox 360). Som si vedomá, že hry sú drahšie a preto by mi nevadilo, ak by ste mi do SWAPU dali prowned hru (dá sa zakúpiť napr. v Brlohu a aj úplné novinky sa dajú kúpiť za 30€ a staršie hry už od 3,99€). 
Keyboard, Gamer, Computer, Technology, Pc, Online
Ak máte záujem o takýto swap, poprosila by som vás o to, aké hry máte radi (napr. stratégia, strielačky, mečovky,...) A možno nejaké príklady, aký tip hier máte radi napr. tycoonovky - strategické stavanie vlastného mesta. 

V tomto balíčku by sa tiež skrývala kozmetika a možno nejaké šperky 

3. Úsmev na tvári v štýle pozitívneho myslenia
Tento SWAP by obsahoval kozmetiku, možno nejaké šperky a samozrejme vecičky z pozitívneho myslenia. Predstavovala by som si to cca pol na pol, teda polovicu balíčka by obsahovali ezoterické veci (knihy, sošky, minerály,...) a druhú polovicu kozmetika a možno nejaké šperky. 
Aura, Chakra, Meditation, Contemplation, Enlightenment
Ja osobne zbožňujem drakov, ale poteší ma hocičo z ezoteriky

4.  Kúsok mojej srdcovky - Maďarsko
Tento SWAP je individuálny, nakoľko ja dokážem dodať iba veci, čo sú na Slovensku. Žiaľ. Ja osobne by som však privítala veci z Maďarska, nakoľko milujem ich kultúru, mestá, jazyk, skrátka všetko.
Hungarian Parliament, Night, Budapest, Hungary
Takže ak býva niekto pri Maďarsku alebo sa do neho chystá, ani si neviete predstaviť, akú veľkú radosť by ste mi spravili. Ja by som vám za to do balíčka dala nejaké veci zo Slovenska a možno i nejaké prekvapenie :)

5. Menej je viac - kozmetika a drobnôstky
Ako už samotný názov hovorí, tento swap by obsahoval prevažne kozmetiku, no taktiež by mohol obsahovať aj napr. šperky či veci z papiernictva. 
Gift, Made, Surprise, Loop, Christmas, Festival
Na tom by sme sa už dohodli, čo ktorá by chcela v balíčku. 


Informácie pre záujemcov

Určite ste si všimli, že som na swapy nepridala rozpočet. Spravila som to preto, aby sa každý, koho swap zaujal, mohol ozvať a neodradila ho cena. Na cene je teda možné dohodnúť sa, no môj rozpočet je  15€-100€. Veľmi rada privítam aj záujem od tých, čo nie sú zo SK, teda sa mi môžu ozvať aj baby z ČR, HU, PL,...

Ak máte záujem o swapovanie so mnou, napíšte mi na e-mail: sladeckova219@gmail.com
Nadpis správy prosím dajte názov SWAPU, o ktorý by ste mali záujem a niečo o sebe. Vek, Mesto, Čas na swap (napr. swap chcem spraviť v priebehu decembra) (popr. ak sa chystáte na SK a ste z ČR a dal by sa balíček poslať aj na SK tak aj to) a nejaké základné no dôležité informácie k swapu, ako by ste si ho predstavovali a všeobecné informácie, čo by ste v ňom chceli a čo nie (šperky - áno, oblečenie - nie) Pri kategórií Hra na PC? Prečo nie by som veľmi rada privítala, ak by ste mi napísala či hrávate hry na PC alebo konzole (ak aj-aj tak aj to napísať) a aké hry máte radi (stratégia, mečovky, strieľačky,...)

Môžte mi napísať aj v prípade, ak plánujete swap aj neskôršie. Ak by sme sa vedeli dohodnúť, mohli by sme sa dohodnúť aj na neskoršom dátume swapovania :) Pokojne sa mi ozvite aj v prípade, ak ste ešte nerobili swap.

Každú správu si prečítam a aj na ňu odpíšem

Menovky: