Medové rozmaznávanie

Nie vždy je jednoduché nájsť prípravok, ktorý by človeku vyhovoval. Dievčatá a ženy mi však dajú za pravdu, že je to s vlasovými prípravkami o čosi náročnejšie. Jeden prípravok nám vlasy krásne uhladí no rýchlo sa nám po ňom zamastia, druhý nám ich zelektrizuje. Už dlhšiu dobu sa preto snažím siahať výhradne po prírodných prípravkoch určených na vlasy alebo aspoň prípravkoch, ktorých prírodné zloženie prevyšuje chemikálie. Nedávno sa do mojich rúk dostal takouto cestou aj medový šampón a vlasová voda

Propolisový šampón (95g)
Šampón  s propolisom dobre umýva a vlasy zbavuje mastnoty. Zároveň nevysušuje pokožku. Je výborný pri starostlivosti o mastné alebo poškodené vlasy, ktorým pomáha získať rovnováhu a prirodzenú krásu. Už po niekoľkých umytiach si tak začnete všímať zvyšujúcu sa pevnosť vlasov a zdravú pokožku. Zákazníci si taktiež chvália zvýšenie lesku.

Osobné hodnotenie
Šampón som používala cca mesiac a s výsledkom som naozaj spokojná. Ako prvé ma očarila príjemná vôňa, ktorá je pre mňa naozaj dôležitá, no nie je to jediné, čo sa mi na tomto šampóne páči. Veľmi sa mi páči jeho atypický tvar fľaštičky, ktorý si určite nepomýlim s iným produktom a zároveň praktické malé balenie.

Čo sa týka lesku, žiaľ, ten mi šampón nejak nepridal. Zato som si všimla, že a mi oveľa menej mastia vlasy a predovšetkým sú pevnejšie. Občas mám problém, že mám pocit, akoby mi mali vlasy odpadnúť už len pri samotnom dotyku, čo sú také krehké a ich štruktúra nestojí za veľa. Vlastne aj to bol dôvod, prečo som prestala používať rôzne šampóny plné chemikálií. Vlasy sú oveľa pevnejšie a predovšetkým si bez problémov a strachu môžem vytvoriť ľubovoľný účes.

A čo je veľkou výhodou, nevytvára mi žiadne lupiny.

Vlasová voda s propolisom (115g)
Ak vám vyhovuje váš šampón, no vlasy stále nevyzerajú zdravo a tak, ako by ste chceli, riešenie môžete nájsť vo vlasovej vode. Vhodne dopĺňa všetky chýbajúce účinky a naviac vlasy nádherne prevonia. Vlasová voda s propolisom je vhodná na problematickú pokožku, ktorá trpí vysušením, tvorbou lupín a nadmerným vypadávaním. Vlasová voda im vráti ich silu, spevní korienky a pomôže pri raste vlasov a to už po 14 dňoch.

Osobné hodnotenie
Vlasovú vodu som používala spolu so šampónom a musím uznať, že si oba produkty neviem vynachváliť. Nie len že má aj táto vodička, podobne ako šampón, nádhernú vôňu, ale aj účinky sú naozaj viditeľné.

Osobne sa mi môj pocit zhustenia vlasov dostavil až na 3. týždeň, no aj tak to považujem za úspech, nakoľko veľa šampónov iba sľubuje, no účinky nie sú nikde (a ešte keď si porovnáme samotnú cenu, tak je tento produkt naozaj na nezaplatenie), Čo sa týka vypadávania, nemám veľmi pocit, že by mi vlasy začali rásť, no určite mi radikálne prestali vypadávať, čo je úžasné. A to nepotvrdím iba ja, ale aj moja mamina a sestra, nakoľko máme s vypadávaním problémy už dlhšiu dobu. 

Ak by som mala hodnotiť tieto dva produkty ako celok, určite na nich nedám dopustiť. A aby ste sa o tom mohli presvedčiť aj vy, čoskoro budete tieto produkty a oveľa viac vyhrať v novej GIVEAWAY.

Menovky: ,