Môj nákup na notino.sk (10/10)

Ako poslednými produktami, ktoré som si pridala do objednávky bola moja obľúbená značka ZIAJA.

Krémové sprchovémydlo Ziaja Cocoa Butter
Toto krémové sprchové mydlo s vôňou čokoládového masla je jednoducho úžasné. Má neuveriteľne dobrú cenu a nádherne vonia. Cena tohto sprchového mydla je 2,55€ za 500 ml, čo je v prepočte cca 0,51 eura za 100 ml. Mydlo má teda naozaj vynikajúcu cenu. Ďalšou výhodou je jeho vôňa. Vonia ako pravá čokoláda (nakoľko je to ale čokoládové maslo, je to trocha jemnejšia vôňa) a doslova mám chuť sa zjesť. Výhodou je aj krémová konzistencia a to, že na tele zanecháva ľahký hodvábny filter.

Sprchovýgél s výťažkom z olív Ziaja Natural Olive
Ďalší produkt z rady ZIAJA. Napriek tomu, že olivové veci nemám veľmi v láske, tento gél ma nesmierne zaujal. Svojou konzistenciou je taktiež odlišná, ako krémové sprchovacie mydlo. Tento sprchový gél má tekutú konzistenciu a veľmi ľahko sa rozotiera. Napriek tomu, že vôňu olív nemám veľmi rada, tento gél vonia veľmi jemne a preto je vôňa príjemná. Cena tohto sprchového gélu s výťažkami z olív je 2,75€ za 500 ml, čo je v prepočte 0,55 eura za 100 ml. Podľa mňa je to nesmierne prijateľná cena a som s ním spokojná.

Krémovýsprchový gél Ziaja Orange Butter
A teraz tu máme posledný môj produkt z rady Ziaja. Má podobnú konzsistenciu ako krémové mydlo, avšak nie je až tak veľmi krémové ako čokoládové maslo. Vôňou je však famózny. Má neuveriteľne krásnu, pomarančovú vôňu a človek normálne uverí, že je obklopený pomarančami. Veľmi sa mi páči aj to, že je veľmi príjemný k pokožke. Veľmi ľahko sa roztiera a na tele znecháva ľahký „pomarančový“ filter jemný ako hodváb. Rovnako ako aj pri predchádzajúcich produktoch, aj tento má prijateľnú cenu. Jeho cena je 2,75€ za 500 ml, čo je v prepočte 0,55 eur za 100 ml.


A čo vy? Poznáte značku Ziaja? Čo si o nej myslíte?

Menovky: , ,