Ošetrujúci šampón

Určite každý z vás pozná značku NIVEA. Už ste skúšali ich šampón Nivea Repair & Targeted Care

Čo sa týka vzhľadu, myslím si, že mohli zvoliť trocha viac kreativity, no ako to už u NIVEA výrobkov býva, opäť ide o modrý obal s veľkým modrým logom a popisom, na čo sa šampón používa.

Čo sa týka šampónu, už dlhšie som hľadala taký, ktorý by pomohol mojim vlasom obnoviť ich štruktúru a zabraňovať štiepeniu končekov. Tento šampón mi preto padol do oka a musím uznať, že som v skutku za tú cenu spokojná. 

Šampón veľmi dobre pení, takže je jeho aplikácia veľmi šetrná. Veľmi ma oslovila jeho zaujímavá jemná vôňa, ktorú u šampónoch naozaj ocením. Konzistenciou je taký akurát, takže sa z ruky nevylieva a zároveň nie je až príliš hustý. Prirovnala by som ho ku krémovej konzistencií. 

Veľmi sa mi páči, že po aplikácií sú moje vlasy nadýchané, majú výrazný objem a vlasy vyzerajú naozaj živšie. Trocha mi však prekáža, že mi po ňom občasne elektrizujú vlasy (nie však zakaždým). Vlasy sú oveľa silnejšie a najmä dostali kúsok lesku. Na druhej strane, niektorým (používame ho celá rodina) z neho vôbec neelektrizujú vlasy a majú po ňom naozaj husté a krásne vlasy. 

Menovky: , ,