Shaolin v srdci, Shaolin na tričku

Už dlhšie som chcela nejaké tričko, ktoré by vystihovalo moju lásku k Shaolin Kung-Fu. Tričko s nápisom Shaolin Kung-Fu som však nenašla a nie to ešte tričko, v ktorom by sa dalo aj trénovať. Napokon som sa rozhodla pre najlepší spôsob, ako nájsť tričko podľa vlastných predstáv. Tričko som si vyrobila na stránke t-shock.eu

Najprv som si vybrala jedno zo ženských tričiek, ktoré stránka ponúka. Ja som si zvolila dámske tričko O Carolina. Toto tričko je priliehavé a má prekrížené ramienka za krkom. Je vyrobené zo 100% bavlny a samozrejme som sa následne aj odmerala, aby som si zvolila správnku veľkosť trička, ktorá je dôležitá najmä pri tréningoch. Tričko nemôže byť pridlhé ale ani prikrátke a samozrejme sa v ňom musí dať cvičiť.



Hneď po výbere trička sa mi vľavo zobrazili farby, akej môže byť tričko a na pravo motívy, ktoré môžem použiť. Na výber som mala z vlastného obrázka (či motívu), predvoleného motívu alebo textu.


Zároveň tu bola ponuka produktov. V prípade, že by sa mi tričko nepáčilo a chcela by som zvoliť iný strih alebo úplne iný produkt. V takomto prípade však už navrhnutý motív ostane, zmeníte len produkt. Je to veľmi dobré hlavne ak sa človek nevie rozhodnúť medzi dvoma produktmi.




O tom, čo bude na tričku písané som už mala predstavu, nakoľko po tričku už pár mesiacov túžim. Na prednej strane som chcela nápis Kung-Fu (Shaolin Kung-Fu je príliš dlhé a chcela som to skôr aby to vyzeralo akoby to bolo logo alebo niečo podobné).



Na zadnú stranu som chcela nápis I Shaolin Kung-Fu, aby bolo jasné, že sa jedná práve o tento štýl. Na vyhotovenie tejto časti som použila predvolený motív, kde som našla "I " a potom som zadala vlastný text "Shaolin Kung-Fu".


Čo sa týka farby textu, veľmi som nad tým nerozmýšľala, nakoľko musíme mať na tréningu čierne tepláky. S farbou trička to však bolo horšie. Keďže na tréningu môžme nosiť biele ale aj oranžové tričká. 



Napokon som sa však rozhodla pre bielu farbu, keďže je tam srdiečko výraznejšie. No v oranžovej farbe je tiež neodolateľné.

Následne stačilo len vyplniť pár údajov a čakať, kým tričko príde domov.

Tričko je doma

Na príchod trička som sa veľmi tešila. Prišlo mi v priebehu 3 pracovných dní a to kuriérom. Tričko mi prišlo v malom balíčku spolu s doloženou faktúrou a návodom na pranie. 


Po odbalení trička som bola troška sklamaná, nakoľko bol text trocha nižšie, ako som chcela. Predný nápis, ktorý mal byť na prsiach bol umiestnený pod prsiami a zadné písmo bolo taktiež posunuté smerom nadol. Konkrétne I, ktoré malo byť umiestnené medzi lopatkami bolo pod nimi a Shaolin Kung-Fu o to nižšie. 

Ako sa hovorí, spokojný zákazníci sú najdôležitejším faktorom pre úspešnú firmu. Preto som sa rozhodla podať reklamáciu. Tričko síce nebolo nejak katastrofálne (kvalitatívne aj dĺžkovo mi sadlo), avšak hlavne predná strana sa mi nepáčila. Nie je to nič katastrofálne, ale predsalen text na prsiach vyzerá oveľa lepšie. Som samotnou reklamáciou som poslala fotky trička. Reklamáciu mi veľmi rýchlo vybavili a keďže sa ma spýtali, či chcem také isté, rozhodla som sa to zmeniť. Vybrala som si také isté ale v oranžovej farbe (keď sa mi pri bielom nepošťastilo, možno oranžová bude tá správna farba). A aj tak som sa nevedela rozhodnúť pri výbere farby. Možno to bol práve osud, ktorý chcel aby som mala oranžovú farbu.

Opäť mi tričko prišlo naozaj veľmi rýchlo. Tentokrát ale už v takej podobe na akej sme sa dohodli. Veľkosť XL (radšej väčšie ako menšie),...

Text na prednej strane bol presne taký, ako som si ho sama vyhotovila. Nápis Kung-Fu je tentokrát už umiestnený na prsiach a vyzerá to naozaj famózne. Kombinácia čierneho písma a oranžovej farby je fakt úžasná. Napriek tomu, že je text vytlačený na farebnom podklade, farby nesplývajú. Text na zadnej strane trička je opäť podľa predlohy. Tentokrát sa už nevyskytla žiadna chyba. Červené srdce síce nevyniká na oranžovom podklade až tak, ako na bielej (čo je pochopiteľné), no stále je veľmi dobre viditeľné. Ani červený text nesplýva z oranžovým podkladom. Čo sa týka samotnej tlače, motív nepraská, nezlepuje sa a ani nie je inak poškodený.

Materiál je ako stvorený na cvičenie. Je veľmi pohodlný, jemný a naozaj vzdušný. Taktiež sa bude veľmi dobre nosiť cez leto, kedy je naozaj veľké teplo a takýto jemný materiál na ktorom nie je vidieť pot je ako stvorené na toto počasie. 


A na záver som si pre vás prichystala porovnanie




Ak sa vám moje príspevky páčia, budem veľmi rada, ak ma podporíte vašim hlasom: http://www.blogerroka.sk/2015/co-dobre-musim-mat/

Menovky: ,