Staráte sa aj o intímne partie vášho tela?

Tentokrát som si pre vás prichystala trocha netradičnú recenziu, ktorá sa bude dotýkať iných patrií. 

Lactacyd Sensitive

Zvlášť jemná emulzia určtená na šetrnú očistu intímnej zóny. Minimalizuje nepohodlie v intímnej oblasti a prináša pocit hebkosti a čistoty. Je obzvlášť jemná, neparfumovaná a obohatená o výťažok z bavlníka, ktorý minimalizuje účinok potenciálne dráždivých látok.

Osobné hodnotenie
Určite si každá žena uvedomuje, aká je intímna hygiena dôležitá a že by sa na ňu nemalo zabúdať. V prvom rade však treba dbať aj na to, čo používame, nakoľko pri sprchovaní určite nie je vhodné použiť sprchovací gél, ktorým si umývame telo. Čo sa týka tohto Lactacydu, plne mi vyhovoval. S intímnymi partiami našťastie nemám problém, no i tak si myslím, že občasné (všetko s mierou) používanie takýchto prípravkou nemôže uškodiť.

Veľmi sa mi páči, že má neutrálny vzhľad, takže ak niekto nepozná tento produkt, ani nepríde na to, na čo sa používa.

Čo sa týka účinkov, musím sa priznať, že som spokojná najmä z toho dôvodu, že je veľmi jemný a šetrný pri používaní a predovšetkým nedráždi moje telo.
Obzvlášť rada ho používam v dňoch, kedy si potrebuje moje telo oddýchnuť a tak nezabudnem použiť ani tento produkt.

Lactacyd Sensitive vlhčené obrúsky 

Osobné hodnotenie
Musím sa priznať, že bez vlhčených vreckoviek nespravím ani krok. Doposiaľ som používala vreckovky pre batoľatá, no keď sa v mojej kúpeľni objavil Lactacyd, prečo ho nevyskúšať aj do kabelky?

Na vlhčená vreckovky si naozaj dám potrpieť. Mali by pekne voňať, dobre sa oddeľovať a predovšetkým by mali byť dostatočne vlhké a ohľaduplné k telu. Pred prvotným použitím som nebola úplne presvedčená, či som spravila dobre, nakoľko je veľmi ťažké nájsť vreckovky, ktoré by mi plne vyhovovali a keď už nejaké nájdem, mala by som sa ich držať.

Môj prvý vlhčený obrúsok sa ťažšie oddeľoval od ostatných a tak som chcela tento produkt „zatratiť“. Povedala som si, že mu dám ale druhú šancu a tak som skúsila vytiahnuť ešte jeden. Druhý a aj ostatné vreckovky sa bez problémov oddeľovali. Čo sa týka vône, je veľmi jemná až neutrálna, takže sa nemám na čo sťažovať. A ako posledné moje kritérium – mali by byť dostatočne vlhké. V tomto prípade nastal okamih pravdy, pretože je to to najdôležitejšie, no vreckovky bez problémov obstáli, nakoľko boli vytvorené práve na toto použitie.  


Lactacyd s antimikotyckými vlastnosťami

Lactacyd Pharma s ANTIMYKOTICKÝMI vlastnosťami a mierne zásaditým pH je vyvinutý tak, aby prinášal úľavu pri kvasinkovej infekcií, svrbení, pálení a podráždení intímnych partií.

Mierne zásadité pH napomáha k eliminovaniu ďalších kvasiniek
Výťažok z nechtíka lekárskeho má upokojujúce účinky
Extrakt z rumančeka pravého má protizápalové, hojivé a dezinfekčné vlastnosti

Osobné hodnotenie
Teraz, keď musím chodiť na rehabilitácie do výrivky ale aj v prípade, že chodím často na kúpaliská či momentálne ešte len do krytých bazénov sa snažím používať tento prípravok. Napriek tomu, že netrpím kvasinkovou infekciou, nemôžem si byť istý, kto vo vode je a tak sa snažím rôznym baktériam predchádzať. Napriek tomu, že som ešte nedostala žiadnu infekciu intímnych partií, už neraz som počula o rôznych kurích okách a podobne, ktoré dostali ľudia práve z týchto miest. 

Lactacyd je veľmi jemný a šetrný k mojim partiám, veľmi ľahko a jednoducho sa aplikuje a predovšetkým, čo je najdôležitejšie, ma chráni pred vznikom týchto infekcií, čo ma veľmi teší. 

V týchto letných dňoch je naozaj na nezaplatenie

Menovky: ,