Svieža vôňa Lactacydu

Lactacyd Fresh je vyvinutý tak, aby poskytoval dlhodobý pocit sviežosti a predchádzal vzniku zápachu. Má trojitý účinok, ktorý je obohatený o kombináciu prírodnej kyseliny mliečnej, mentol a Deo Active komplex.

Jeho prednosťami je ochrana proti vzniku zápachu, dlhotrvajúci pocit sviežosti, konzistencia jemného gélu, osviežujúca vôňa a Deo Active complex.

Osobné hodnotenie
Tieto prípravky používam najmä v jeden týždeň do mesiaca a určite vám netreba bližšie špecifikovať o ktorý týždeň ide. Intímne partie sú v týchto dňoch oveľa citlivejšie a najmä náchylnejšie na hocijaké podnety, čo práve chcem eliminovať. Preto sa snažím dopriať im aj v takéto dni čo najlepšiu starostlivosť.

Ako to už býva zvykom, cez leto sa človek oveľa rýchlejšie spotí a aj vôňa či zápach sú výraznejšie, chcela som siahnuť po niečom, pri čom by som si bola istá, že tlmí práve tento podnet a tak som siahla po Fresh obrúskoch a intímnej starostlivosti

Musím povedať, že odkedy používam tieto prípravky pri menštruácií, cítim sa oveľa komfortnejšie a príjemnejšie. Zabezpečuje mi pocit sviežosti a predovšetkým sa nemusím báť zápachu. Obzvlášť oceňujem vlhčené vreckovky, ktoré môžem používať naozaj všade, pretože sa veľmi ľahko schovajú do kabelky. 

Menovky: ,