To najlepšie na začiatok dňa

Tento článok sa bude zaoberať produktom, ktorý používate určite každý deň. Hovorím o dezodorantoch, ktoré sú našou neoddeliteľnou súčasťou. V obchodoch máme možnosť siahnuť po rôznych značkách, no osobne sa vždy prikloním k dezodorantu, nakoľko sa kedysi uvažovalo o tom, či antiperspiranty neupchávajú póry natoľko, že sa toxíny nedostanú z tela a tak prispievajú k nežiadúcej rakovine. 

Odvtedy si dávam pozor a dôkladne sa im vyhýbam. Čo môže byť ale lepšie ako dezodorant? Predsa prírodný dezodorant s úžasnou vôňou.

Zloženie
BIO panenský kokosový olej, BIO včelí vosk, potravinárská jedlá sóda, 100 % prírodné silice: pomelo, bergamont, sladký pomaranč a levanduľa

Osobné hodnotenie
Veľmi sa mi páči, že ide o prírodné zloženie. Myslím si, že je v dnešnej dobe viac ako veľa chemikálií vo všetkom, a tak mi trocha prírodného zloženia neuškodí. Práve naopak. Nemôže byť nič lepšie ako keď viem, že produkt, ktorý používam každý deň neubližuje môjmu telu.

Čo sa týka konzistencie, je trocha tuhšieho zloženia, no veľmi ľahko sa s ním dá manipulovať a dobre sa dá aplikovať.

Vôňa je naozaj nádherná. Nečakala by som, že kombinácia citrusu a levandule môže byť taká jemná a osviežujúca. Pripomína mi vôňu v našej záhrade, nakoľko v nej pestujeme citrusy aj levandule. Levanduľa má veľmi relaxačnú a jemnú vôňu, kdežto citrus je energický a výrazný. Osobne ma táto kombinácia naozaj uchvátila.


A čo hovoríte vy na prírodné dezodoranty?

Menovky: ,