V tónoch ovocia

Značku Adidas mám veľmi rada a keď som v obchode parfemy-elnino.sk zbadala sprchový gél Fruity Rhythm za úžasnú cenu, nedokázala som odolať. 

Tento 250ml sprchový gél má veľmi rozkošný a naozaj ženský obal. Napriek tomu, že nie som veľmi veľká kamarátka s ružovou farbou, veľmi ma táto bielo-ružová kombinácia zaujala. Vyzerá veľmi žensky a zároveň jemne. 

Fruity Rhytm s jeho kvetinovo-ovocnými tónmi je naozaj úžasný. Osobne v ňom cítim viac tých ovocných tónov, čo mi veľmi imponuje. Zbožňujem ovocie a v takýchto letných dňoch sú na nezaplatenie. Skladá sa zo zmesi ríbezlí, malín, jarnej frézie, santálového dreva a pižma. Povedala by som, že v ovocnej vôni je však cítiť aj trocha santálového dreva, ktoré je výrazné a má veľmi zaujímavú, u ľudí veľmi obľúbenú, vôňu.  

Každý jeden tón mi pripomína leto, sviežosť a energiu. Vôňa je veľmi lahodná a šťavnatá, čo ma naozaj teší. Pripomína mi moje letné posedenia s kamarátmi na záhrade, kedy je okolo nás plno ovocia a ovocných stromov a každý  si môže dať to, na čo má chuť. Energická vôňa mi samozrejme pripomína, že mám 2 mesiace prázdnin a nemusím chodiť do školy čo je v súlade s jeho jemnými tónmi. 

Gél veľmi dobre pení a po aplikácií zostáva pokožka naozaj hydratovaná. Na pokožke zanecháva ľahkú vrstvu, vďaka ktorej je naša pokožka lesklá a naozaj veľmi atraktívna. Čo sa týka vône, trocha som sklamaná, že je na tele cítiť iba cca pol hodinu od aplikácie a kúpeľna od neho až tak výrazne nevonia. 

Menovky: , ,