Dobrá nálada s úsmevom na tvári

Aj vy milujete novinky, ktoré majú zaujímavé názvy? Nikdy som sa takýchto vecí nevedela nabažiť, a tak sa do mojej zbierky dostal aj Roll-on pre dobrú náladu. Táto malá, ale účinná fľaštička vám určite vyčarí úsmev na tvári.

Osobné hodnotenie
Čo sa týka vône, táto krásna, jemná citrusová vôňa ma doslova dostala. Zbožňujem citrusové vône a musím povedať, že sú pre mňa naozaj upokojujúce a uvoľňujúce. Dokonca aj naši predkovia používali vôňu citrusových plodov na harmonizáciu domu, či upokojenie tela.

Cez leto používam viacero citrusových produktov, ako napr. sprchový krém, dezodorant ale aj tento úžasný Roll-on.

Aplikácia na pulzné body je naozaj jednoduchá. Pre tých, ktorý nevedia čo sú to pulzné body, ide o miesta na tele, kde sa dá najlepšie zmerať pulz. Teda napr. zápästie alebo krk. Určite tieto body poznáte všetci J Vďaka aplikácií roll-onu na tieto miesta sa vôňa veľmi rýchlo rozšíri a človek ju oveľa výraznejšie cíti, akoby si roll-on dal napr. na dekolt. Navyše pri pulzných bodoch z neho neubudne až tak veľa, čo považujem taktiež za veľké plus.

Konečne sa dostávam k mojej dobrej nálade. Samozrejme, nejde o nejaký prevratný zázrak, ktorý dokáže vyliečiť zlomené srdce, či vyriešiť veľmi závažné problémy. Faktom však je, že ide o veľmi podarený produkt, ktorý človeka nie len prebudí, ale aj nabudí k činnosti. Osobne ho preto veľmi rada používam napr. keď sa nudím, pretože mi dokáže vnuknúť novú myšlienku a predovšetkým zapnúť moje myslenie. Preto (pokiaľ ho dovtedy neminiem) si ho určite zoberiem aj do školy. Dúfam, že mi taktiež zapne moje myslenie a učenie mi tak pôjde oveľa jednoduchšie. Čo sa týka citrusovej vône, je veľmi vhodná aj pri meditáciach. Pokojne teda môžete roll-on aplikovať aj pred meditáciou či v čase, kedy sa snažíte harmonizovať telo i dušu.


Menovky: ,