Modrá antibakteriálnej prísade

Posledný produkt, ktorý používam v rade intímnej hygieny je Lactacyd s antibakteriálnou prísadou spolu s vlhčenými utierkami. Tieto výrobky používam najmä po športe, no taktiež sú vhodné pri menštruácií či tehotenstve.

Lactacyd obsahuje prírodné antibakteriálne látky, ktoré pomáhajú potláčať rast nežiadúcich baktérií. Posilňuje obranné mechanizmy intímnych partií, ktoré sa môžu narušiť. 

Jeho hlavnými výhodami sú: 24 hodinová ochrana, výťažky z tymiánu, antiseptické a antibakteriálne účinky, klinicky preukázateľné bakteriostatické a fungistatické vlastnosti, jemné tenzidy, vhodný aj na každodenné použitie.

Osobné hodnotenie
Určite to poznáte. Počas športu (teda, pokiaľ si naozaj dávate do tela) sa poriadne spotíte a všetko sa na vás lepí. Bolo by preto mylné myslieť si, že sa niečo podobné nedeje aj v našich intímnych partiách. Práve preto som sa rozhodla tento produkt používať najmä v tomto období.

Napriek tomu, že si sprchu nedávam ešte v šatni, ale až potom, ako prídem domov (cca pol hodinu po tréningu), myslím si, že aj tak si aj táto časť môjho tela zaslúži aspoň chvíľku času len pre seba. A to jej umožňuje Lactacyd. Teraz, v teplých letných dňoch si myslím, že je o to táto starostlivosť dôležitejšia. 

Napriek tomu, že som spomínala, že prípravok používam hlavne po športe, občas ho použijem aj počas menšturácie alebo pri ľahkej či ťažšej turistike či obyčajnej párhodinovej chôdzi. 

S prípravkom som maximálne spokojná, nakoľko mám po použití pocit bezpečia. Vôňa je naozaj jemná a pokožku mi nedráždi.

Opäť musím spomenúť aj obrúsky, ktoré majú rovnakú vôňu a veľmi ľahko a rýchlo sa ich dá použiť naozaj hocikde. Veľmi sa mi páči, že sú naozaj vlhčené a predovšetkým to, že sa veľmi dobre od seba oddeľujú, čo považujem za veľký plus. 

Menovky: ,