Ochrana pred slnkom

Prichádza leto a s ním spojené aj opaľovanie. Chtiac-nechtiac, slnku sa určite nevyhneme a preto používame výrobky určené na opaľovanie.

Panthenol chladivý sprej

Neopatrné opaľovanie už nie je raritou. Asi každý pozná ten pocit, keď ho pokožka nepríjemne páli. A práve v takýchto chvíľach mám po ruke Panthenol chladivý sprej.

Sprej s vysokým obsahom D-panhenoli a komplexom vitamínov A, E, F podporuje regeneráciu pokožky a príjemne chladí. Ak chcete extra chladivý efekt, stačí si tento produkt uschovať v chladničke. Je maximálne šetrný a preto neobsahuje parafíny, parabény, PEG a parfémy.


Osobné hodnotenie
Moja pleť je naozaj veľmi bledá a keďže sa opaľujem do ružova, spálenie je u mňa na každoročnom poriadku. Pamätám si, keď som ako malá (ešte zo ZŠ) išla na školský výlet do Štúrova na kúpalisko a spálila som sa až natoľko, že ma celé telo bolelo a nevedela som ani to, ako spať aby ma to nebolelo. Najhoršie však bolo, keď mi otec natieral chrbát. Myslela som si, že z kože vyskočím.

Ach,... škoda že som v tej dobe nepoznala tento sprej na spálenú pokožku (a možno ešte nebol k dispozícií). Viete si predstaviť o koľko príjemnejšie by bolo, keby mi prostriedok po spálení iba nastriekal na pokožku a to všetko bez dotyku? Nemusela som trpieť tými "mukmi", ktoré som pri tom zažívala. 

V každom prípade, odkedy som prišla na to, že niečo takéto existuje, nedám na tento produkt dopustiť. Aj keby že sa hneď tento rok nespálim. V každom prípade v posledných rokoch ma pokožka celá štípe (aj keď sa nespálim) od splnka a vtedy mi tento sprej s chladivým efektom veľmi rýchlo uľaví od nepríjemného pocitu.

Produkt, po ktorom zaručene siahnem aj v budúcich rokoch


Panthenol telové mlieko s Aloe Vera

Telové mlieko s Aloe Vera a vysokým obsahom D-panthenolu, alantoínu a biaktívnymi látkami napomáha k rýchlemu obnoveniu pokožky, pričom ju vyživuje.

Osobné hodnotenie
Ako som už vyššie spomínala, moja pleť je naozaj bledá a preto potrebujem mimoriadnu starostlivosť tak pred opalovaním ako aj po opaľovaní. V lete je to pre mňa neoddeliteľnou súčasťou, inak sa aj pri minimálnom opálení začnem okamžite šúpať a ak sa nenatriem, tak som v priebehu chvíľky červená ako rak. 

Veľmi ľahlo sa rozotiera a ešte rýchlejšie sa vstrebáva. Prišla som dokonca na to, že pri roztieraní nemusím stáť pri zrkadle a skúmať, či mám všetko dôkladne rozotreté, nakoľko sa vďaka rýchlemu vstrebávaniu vstrebá aj trošička väčšie množstvo. 

Tento prípravok som nechala u nás na záhrade, nakoľko tam trávime väčšinu času a myslím si, že je väčšia pravdepodobnosť, že ho budem potrebovať tam, ako v pohodlí paneláku. V každom prípade ho musím veľmi pozitívne hodnotiť. Jediné, čo by som mu vytkla je to, že neobsahuje látky pre zhnednutie, no v každom prípade sú jeho účinky naozaj super. 

Menovky: ,