Prírodná zubná pasta Nutrismile

Každý z nás určite používa zubnú pastu. Kto z nás však používa prírodnú zubnú pastu? Ja som sa tentokrát rozhodla po jednej prírodnej paste siahnuť. Táto prírodná pasta s názvom Nutrismile pomáha obnoviť slabé miesta na zuboch.

Aplikácia
Zubná pasta sa aplikuje ako každá iná. Malé množstvo o veľkosti hrášku naneste na zubnú kefku a vyčistite si nimi zuby. Ideálne je používať zubnú pastu 2 krát denne.

Osobné hodnotenie
Zubná pasta má veľmi zaujímavú chuť i vôňu. Je jemne mentolová a veľmi sa mi páči, že veľmi dobre chutí. Mala som možnosť vyskúšať už množstvo pást a niektoré som v ústach nemohla ani cítiť. Takže som naozaj veľmi rada, že mi táto zubná pasta chuťou sadla a teda ju môžem aj používať. Chuť je ale naozaj veľmi netradičná, nakoľko je to zloženie pomaranča, škorice a mäty. Ja osobne si však túto chuť neviem vynachváliť. Navyše neobsahuje umelé ochucovadlá.

Čo sa týka mojej citlivosti, moje zuby sú dosť citlivé najmä na chlad. Studenú až ľadovú vodu som už veľmi dlho nepila, nakoľko ma od nej naozaj extrémne bolia zuby. Dokonca ma zuby veľmi často bolia aj po ich umytí a následnom pití čistej vody. Je to dosť nepríjemné a preto som sa rozhodla skoncovať s tým. Pred časom sme v domácnosti používali sérum na zuby, ktoré mi z veľkej časti pomohlo, no stále to nie je dokonalé. Navyše podľa zubárky nemám ziadny kaz a preto som sa rozhodla zmeniť zubnú pastu, čo by určite mohlo pomôcť.

Po dlhšom používaní zubnej pasty Nutrismile som si všimla veľmi výrazný rozdiel. Napriek tomu, že ma zuby ešte troška bolia, už to určite nie je tak výrazné, ako predtým, keď som Nutrismile nepoužívala. Konečne si môžem vychutnať moju obľúbenú studenú vodu a to bez bolesti. 

Čo sa týka jej bielenia, nejaké zmeny som si nevšimla. No mne osobne nepomáhajú takmer žiadne zubné pasty, nakoľko je moja sklovina prirodzene žltšia, a tak sa s tým nedajú spraviť žiadne zázraky. 

Napokon by som nemala zabudnúť na veľmi príjemný dych, ktorý mi po jej použití zostáva :)


Menovky: , ,