Prírodný kondicionér so sladkou vôňou

Myslím si, že každý človek si je vedomí toho, aké sú potrebné potreby pre vlasy. Ja osobne si na vlasoch dávam záležať hlavne preto, že som zo západného Slovenska, kde nie je až tak mäkká voda a teda oveľa viac zaťažuje vlasy. Práve to je dôvod, prečo neustále používam šampóny na vlasy, ale aj samotné kondicionéry či masky. Tentokrát ma zaujal prírodný kondicionér s ovocnou vôňou a nádychom cukrovej vaty, ktorý nájdete na stránke krasnakazdyden.cz

Použitie
Kondicionér je vhodný pre jemné a normálne vlasy. Najskôr sa votrie do končekov a jemnými krúživými pohybmi až do celých vlasov.

Osobná skúsenosť
Kondicionér sa veľmi ľahko a pohodlne nanáša na vlasy. Kondicionér sa míňa naozaj veľmi pomaly, nakoľko stačí veľmi malé množstvo na aplikáciu. Dokonca som mala pocit, že by som mala použiť viac, avšak dodržovala som pokyny. Jediné šťastie, inak by som kondicionéra použila naozaj veľmi veľa, čo by samozrejme nebolo prospešné k mojim vlasom. Nakoľko je kondicionér oplachovací, treba si ho 1-2 minútky nechať na vlasoch a potom opláchnuť. Odporúčam použíť menšie množstvo, inak vám na vlasoch vznikne mastný efekt.

Kondicionér ma naozaj krásnu, ovocnú sladkú vôňu, ktorá lahodí môjmu nosu. Čo sa týka vône, som plne spokojná. Nemám rada vlasové prípravky, ktoré nevoňajú dobre, nakoľko ich častokrát používam aj vtedy, keď niekam idem a umyjem si predtým hlavu. Ktorá žena by nechcela pekne voňať? A navyše, pri objímaní by vlasy mali nádherne voňať, aby muž mal chuť ženu neustále objímať a chcel si privoňať k jej vlasom. 

Pripomína mi vôňu sladkých cukríkov, ktoré milujem dodnes. Veľmi som sa do tejto vône zamilovala. Pripomína mi moje detstvo, kedy som ich nepredstajne jedla, alebo tréning, kde sa o cukríky delíme a vždy si vyzeráme príchuť, ktorú milujeme. :) Tento kondicionér má presne takú vôňu, ktorú milujem a určite by som takémuto cukríku neodolala.

Vlasy sa veľmi dobre dajú rozčesať a nemala som s nimi problém. Vyzerali upravene, "nelietali" mi kade tade a dalo sa s nimi dobre manipulovať. Navyše držali veľmi dobrý tvar, čo je pri mojich jemných vlasoch naozaj obtiažne. 

S kondicionérom som nadmieru spokojná a spĺňa všetky moje požiadavky. Ba čo viac, má úžasnú konzistenciu, Nie je ani príliš riedka a ani tuhá, takže sa veľmi dobre roztiera a hlavne sa nerozteká kade-tade.

Menovky: , ,