Šampón pre vlasy namáhané slnkom

Aj vaša štruktúra vlasov sa cez leto radikálne mení? Nakoľko mám bledé vlasy (slabo hnedé), nemení sa mi iba štruktúra, ale aj farba. Napriek tomu, že si tento rozdiel niekto všimne a spýta sa ma, čo som si dala spraviť z vlasmi a či mám melír, nie som s tým spokojná. Uvedomujem si, aké je to nezdravé pre moje vlasy, a preto zmenu nechcem dosiahnuť vyblednutím. Ako však dosiahnuť, aby sa mi štruktúra a farba nemenila? Existujú prípravky, ktoré chránia vlasy pred slnkom. Ja som si spomedzi nich vybrala práve šampón Tigi pre vlasy namáhané slnkom.

Moja doterajšia skúsenosť so šampónmi proti slnkuŠampóny práve proti slnku sa hľadajú naozaj veľmi ťažko. Osobne som v obchode našla iba jeden šampón, ktorý bol vyrobený tak, aby chránil vlasy pred slnkom. Bol to žltý Balea šampón a nebola som s ním tak úplne spokojná. Hoc mi vlasy chránil, ich štruktúru mi radikálne zhoršil. Vlasy sa mi po ňom veľmi krepovateli a napriek jeho nízkej cene som s ním nebola spokojná.


Čo hovorím na Tigi?V prvom rade treba povedať, že ide o šampón, napriek tomu že má atypický obal.
Šampón má veľmi zaujímavú, sladkú vôňu s nádychom manga. Veľmi sa mi páči, že ide o letný šampón a tak výrobcovia zvolili aj príjemnú vôňu letného ovocia. Čo sa týka manga, mango je moje obľúbené ovocie najmä v letných coctailoch a myslím si, že aj iným vôňa manga pripomína leto. 


Čo sa týka účinkov s blednutím vlasov mi až tak veľmi nepomohol, zato štruktúru mám naozaj úžasnú. Vlasy sú nadýchané, lesklé a predovšetkým pevné, čo je pri tvorbe rôznych účesov nesmierne dôležité. Na druhej strane musím poznamenať, že si ho neviem vynachváliť hlavne po kúpaní na kúpalisku, kde je množstvo chlóru. Dokonca by som povedala, že na chlór je oveľa lepší ako iné šampóny, čo ma naozaj potešilo a samozrejme prekvapilo. Aj keď táto poznámka bola uvedená pri šampóne, nejak som tomu neverila. Šampón by mal byť odolný aj voči piesku, no k moru nezvyknem chodiť, takže to neviem zhodnotiť. 


Celkovo by som ho teda zhodnotila veľmi pozitívne aj napriek tomu, že mi vlasy zbledli aj po jeho používaní. Štruktúra vlasov je naozaj super a ak chodíte často na kúpaliská či plavárne, potom je šampón to pravé. 

Menovky: , ,