Taška môjho srdca

Určite poznáte ten pocit, keď niečo nadovšetko milujete a odrazu nájdete nejaký produkt, ktorý obsahuje samotné logo a okamžite ho musíte mať? A to bez ohľadu na to, aká je vysoká jeho cena. Takouto "láskou na prvý pohľad" sa pre mňa stala veľká taška s logom Wu Shu/Kung Fu

Rozmery a parametre
Taška je vyrobená z veľmi robustného materiálu Codura. Má popruh cez rameno a dve bočné vrecká.


Motívy: Judo, Karate, Taekwondo, Wu Shu/Kung Fu, Kick-Thai-Boxing, Ju-Jutsu.
Rozmery: 65 cm x 32 cm x 32 cm

Osobné hodnotenie
Veľmi ma oslovili jej rozmery, nakoľko je vhodná tak na cesty (napr. sústredenie a zahraničné súťaže) ako aj na tréning. Keďže je veľká ako normálna cestová kabela, som nadmieru spokojná. Je priestranná a bočné vrecká (z jednej strany uzatvárateľné a z druhej strany sieťkový priestor) zabezpečujú, že vždy viem kde čo mám (a tým myslím permanentky a podobné veci, bez ktorých si nemôžem dovoliť ísť na tréning). Taška je vyrobená z kvalitného materiálu a je zošitá tak, že sa švy netrhajú ani pri nosení ťažšej hmotnosti. Popruh cez rameno má na sebe mäkký vankúšik, takže ma aj pri nosení ťažších vecí taška netlačí a nezarýva sa mi do kože. Taktiež mi na pleci nezanecháva červené fľaky od nosenia. 

Využitie
Výbava na Kung-Fu je trocha väčšia, ako si človek môže na prvý dojem myslieť. Napriek tomu, že toho v taške nepotrebujem veľa (rukavice, švihadlo), ako zástupca trénera v dobe trénerovej neprítomnosti toho musím priniesť oveľa viac (rukavice, niekoľko švihadiel, lapy poprípade nunjacky, makiwaru, palicu/palice). Samotné rukavice pritom zaberajú sami o sebe veľké miesto a nie ešte 2 lapy, či menšia makiwara. Ani neviem ako a taška je razom plná. Pribalím si veci, nejaký ten uterák, topánky a fľašu na pitie a nezostane miesta nazvyš. Na vrch tašky položím zopár palíc a môže sa ísť na tréning. Možno si niektorí z vás myslia, že sa všetko zmestí aj do kufra, no nakoľko chodím na tréningy (cez celé mesto) pešo, neviem si predstaviť, ako by som tieto veci nosila v rukách. 



Čo sa týka cestovania, v čase cestovania tieto veci neberiem (pretože najčastejšie súťažím výhradne s palicou alebo bez zbrane) a tak si do nej vložím iba potrebné veci na súťaž a na dané dni, kedy budem mimo Slovenska a mimo domova, tak aby som si mala čo obliecť, poprípade aby som mala čo jesť a piť. Z tohto dôvodu si dovolím povedať, že je ideálna aj ako cestovná taška na zbalenie sa na cca 7-10 dní (samozrejme, mužom by postačila na zbalenie aj na viaceré dni, keďže my ženy si balíme aj kozmetiku a častokrát myslíme aj na mimoriadne a nepredvídateľné situácie). 

Do bočného sieťkovaného vrecka si najčastejšie vložím v čase trénerovej neprítomnosti zápisník, kam si zapisujem všetkých, ktorý v daný tréning prišli. Nakoľko v nich ešte ostáva dosť veľa miesta, vkladám si do nich aj nejaké tie obväzy a náplaste, pretože nikdy nemôžem vedieť, čo sa môže stať. A samozrejme ženskú zbraň - parfém. 

Celkovo som s taškou nadmieru spokojná a určite budem rozmýšľať, či si nezaobstarám aj malú tašku, ktorá by bola vhodná na menšie túry a výlety. A samozrejme na tie dni, kedy na tréningu je tréner a teda sa nemusím starať o výbavu. 

Menovky: ,