Boj proti celulitíde

O blogerkách, hercoch, spisovateľoch a pod. si človek veľmi častoj myslí, že sú úplne iní. Nie je to však tak. Som obyčajná žena, ktorá má svoje prednosti ale aj svoje nedostatky. Ktorá sa neraz trápi nad svojim výzorom, no keď má náladu, myslí si že je naozaj krásna. Som vrtkavá, nenáročná no i tak veľmi sebakritická. 

Mojim aktuálnym problémom sa však stala celulitída, ktorú som nikdy nechcela mať. Už od svojich 15 rokov som športovala a tak som si svoj zadok a aj postavu udržiavala. Áno, nie som chudá no nikdy s mojím tipom postavy ani nebudem. Keď som však pred niekoľkými mesiacmi padla a roztrhla si šľachy, s cvičením bol koniec. Hoc som nemusela ísť na operáciu, lekár mi zakázal trénovať, a tak som rapídne pribrala. Po tomto pribratí sa mi však dostavila aj celulitída z ktorej ma ide trafiť šľak. Mala som ju síce aj predtým, no možno 1-2 priehlbinky a teraz má môj krásny predtým pevnejší a športovejší zadok kopce, že by sa na ňom dalo sadiť. Proste, je to niečo hrozné a myslím si, že s tým má skúsenosť viacero z nás. Keď mi prišla ponuka od CelluBlue, či nechcem vyskúšať tento malý zázrak, povedala som si, že za pokus nič nedám a že ho vyskúšam. Veď, nemám čo stratiť. 

Ako si môžete všimnúť, CelluBlue mi prišlo vo veľmi zaujímavom vrecúšku. Už na prvý pohľad si môžete všimnúť, že ide o tzv. bankovanie, teda masírovanie si tela pomocou banky. Je to naozaj zaujímavé a hlavne, kto by nemal rád masáž (i keď, masírovanie od nejakého muža by bolo samozrejme príjemnejšie). Za veľké plus považujem, že je táto pomôcka vyrobená z materiálu, ktorý nesmrdí a zároveň je dosť ohybný a pevný. A tak som dala modrú mojej celulitíde

Osobná skúsenosť
Aj keď nemám veľký problém s celulitídou, čoraz častejšie (aj keď športujem) sa mi začína na tele objavovať pomarančová koža. Napriek tomu, že som rada, že ju nemám prerastenú úplne všade, trápi ma. Vôbec to nie je atraktívne. Preto som sa rozhodla siahnuť po CelluBlue.

Napriek tomu, že som samotným účinkom verila (predsa len sa masážne pomôcky odporúčajú na kožu), neverila som, že sa dokopem k tomu, aby som sa s touto pomôckou masírovala. Som naozaj veľmi lenivá a moja lenivosť, aj keď sa jedná o krásu nepozná hraníc. 

Napriek tomu, že je písané, že sa pri takomto používaní môže dostaviť sčervenanie ba dokonca drobné modrinky (a na mojom tele sa teda naozaj rýchlo objavujú modriny), nič také som nepostrehla. Myslím si, že je to super najmä z toho dôvodu, že je leto a nechcem byť celá modrá či červená. Predsa len je to neatraktívne a možno ešte viac ako samotná "pomarančída". S použitím oleja či krému na telo ide masáž naozaj veľmi rýchlo a potom si môže človek vychutnať vytúžený spánok (ja som ho používala najmä pred spaním), či pokračovať v pracovnom dni. 

Už po niekoľkých dňoch-týždňoch som si všimla, že je moja pokožka radikálne krajšia a atraktívnejšia, čím sa zvýšilo samozrejme aj moje sebavedomie. Napriek tomu, že jedna takáto vecička stojí 19,90€, myslím si, že sa to oplatí, nakoľko tie výsledky naozaj vidím. Mimo toho masírovanie je celkom zaujímavé a príjemné a aj keď si nemyslím, že ma celulitídy dokáže zbaviť úplne, verím, že mi ju troška zmierni a predovšetkým ju zastaví. Navyše k nej nepotrebujem žiadne iné prípravky, takže cena stojí a aj bude stáť iba na 19,90€. A nejaký ten olej či krém na telo sa v domácnosti určite nájde :) 

Menovky: ,