Čo skrýva moja kabelka?

Leto. Všetci sme zhodili mikiny a v týchto neznesiteľných horúčavách sa snažíme získať čo najviac priestoru pre dotyk čerstvého vzduchu. Samozrejme, snažíme sa ho dopriať aj nášmu telu, a tak nosíme čoraz menej a samozrejme aj menšie oblečenie. Nohavice sa zmenili na kraťasy, dlhorukávové tričká na tričko na ramienka či bez ramienok. Práve preto sa snažíme zmenšiť si aj svoju kabelku. Čo v nej cez leto skrývam ja?

Kľúče
Samozrejme, najpodstatnejšia vec sú kľúče, nakoľko by som sa bez nich nedostala domov. Napriek tomu, že majú na sebe veľa hlúpostí a hovadín a kľúč takmer žiadny, nedokážem si ich preriediť, pretože každá bola darovaná z lásky od iného kamaráta/kamarátky/rodiny.

Doklady
Občiansky, vodičský preukaz patria k nevyhnutnostiam. Aby som však ušetrila aspoň málo miesta, rozhodla som sa, že aj samotné peniaze budem nosiť v dokladoch (teda, aspoň malé čiastky), a tak získam aspoň nejaké to miesto v mojej kabelke.

Fľaša s vodou
Keďže nám teplomer ukazuje už naozaj vysoké horúčavy, nedokážem vyjsť z bytu bez toho, aby som mala v kabelke aspoň fľašku pitia. Je to nevyhnutnosť, nakoľko sa veľmi ľahko môže stať, že človek odpadne z týchto obrovských teplôt. Ja sa tomu aspoň takýmto spôsobom snažím predchádzať. Obvykle si do nej napustím vodu s troškou citróna a mäty alebo pomarančovú vodu. Nakoľko má filter na ovocie, veľmi dobre sa s ňou pracuje a kúsky ovocia mi neplávajú po celej fľaške. V týchto horúčavách sa však sladeným nápojom naozaj vyhýbam.

Kozmetika a hygienické potreby
Ako posledné, bez čoho samozrejme nevyjdem, je kozmetika a hygienické potreby. Či už sa jedná o vreckovky, dezodorant alebo rúž, tieto veci nesmú chýbať v mojej kabelke. Nikdy neviem, čo sa môže stať a koho môžem stretnúť, preto sa snažím byť čo najkrajšia po celý deň. Predsa len som ešte nestretla môjho princa na bielom koni, a tak ho nechcem premeškať.

Menovky: