Gél na holenie

Baby, určite to poznáte. Horúčavy, kraťase a tak potrebujeme mať nohy absolútne TIP-TOP. Netvrdím, že inokedy nie, no leto je na holenie najháklivejšie. Či už sme unavené, zmorené alebo akokoľvek vyšťavené, patrí to k základnej starostlivosti a neutečieme pred tým. Moja pokožka je však veľmi citlivá najmä cez leto, keďže som alergická na slnko (nie, nebojte sa. Môžem chodiť von, len potrebujem tabletky inak sa mi celé nohy vyhádžu).

Po pár pretrpených rooch som však prišla na maličkosť, ktorej sa hovorí gél na holenie, avšak poznáme aj peny. Osobne som skúšala rôzne od Gillette no teraz sa do mojich rúk dostala marhuľová, ktorá má nie len krásnu vôňu.

Jej základnou výhodou je samozrejme to, že si vďaka nej môžem vyholiť noha naozaj do hladka a to bez hodín strávených v kúpeľni, čo považujem za naozaj veľké plus. Super je samozrejme aj to, že po rozotretí pení, takže vidím kde som si gél natrela a naopak kde nie a predovšetkým to, že ho môžem používať aj vo vani. Osobne som prívržencom Shower gélov, ktoré viem vyriešiť v sprche a najmä sa žiletka oveľa lepšie kĺže po pokožke. Navyše, keďže som alergická na slnko, veľmi často sa pri nepoužití vody porežem, čo sa mi ale teraz tak často nestáva. Aj keď, náhoda je, ako sa hovorí "blbec".

Čo sa týka vône, je naozaj úžasná a prenikavá. Navyše marhule patria k ženským vôňam, takže sa nemusím báť, že by si okoloidúci (ak sa chystám von) mysleli, že som na seba vyliala mužský parfém, nebodaj aby si môj potenciálny partner myslel, že mám ešte nejakého iného okrem neho. Takéto nepríjemnosti sa mi s touto vôňou určite nestanú. Práve naopak. Vôňa je pekná, sladká a už viackrát sa mi stalo, že sa ma kamoška spýtala váááu čo to tak super vonia, a keď poviem gél na holenie, pousmeje sa.

Čo sa týka použitia, pri aplikácií treba podotknúť, že treba si dať radšej menej, pretože gél veľmi výrazne pení a tak aj troška je niekedy až príliš.

Za plus tohto gélu však považujem najmä veľmi prijateľnú cenu, ktorá je oveľa nižšia ako kvalita :) Pretože kvalitatívne je naozaj super.

Mimochodom, aj vy mávate problém, že keď nepoužijete gél alebo penu, tak sa oveľa viac dorežete a nohy neostanú také nádherne hladké?

Menovky: ,