Milovaný pomocník pre ženy

Opäť je tu letné obdobie a tak sa nám dezodoranty a antiperspiranty míňajú oveľa rýchlejšie, ako bežne. Ja som tentokrát siahla po dvoch revolučných novinkách, ktoré ma naozaj nesklamali.

Rexona Maximum Protection Stress control
Rexona Maximum Protection Stress Control pre ženy je 48hodinový antiperspirančný dezodorant s technológiou TRIsolid, určený na každodenné použitie.

Veľkou zaujímavosťou je, že pre maximálny účinok je potrebné tento dezodorant aplikovať pred spaním. Nakoľko sa telesná teplota v priebehu dňa mení, pokožka prijíma látky najlepšie v noci, čo umožňuje tejto technológií vytvoriť silnú ochranu pre celý nasledujúci deň práve v noci. 

Tento dezodorant má veľmi zaujímavú vôňu, ktorá ma však pri použití počas spánku nebudí a ani nedráždi, čo považujem za veľké plus. Priznám sa, že som tomuto systému vôbec neverila, no osvedčil sa mi. Veľmi ma prekvapuje, že tento prípravok aplikujem práve počas noci a potom mám celý deň pokoj. Jedinou výnimkou je, ak sa chystám cvičiť. Vtedy použijem ešte nejaký antiperspirant, pretože mi tento nestačí. V každom prípade ide o prevratnú technológiu, vďaka ktorej sa už nemusím stresovať. 

Rexona Maximum Protection Active Shield
Je antiperspirant, ktorý pomáha eliminovať zápach v podpazuší spôsobení baktériami.

Oproti Stress Control som tento prípravok používala najmä cez deň. Napriek tomu, že sa Stress Control aktivuje práve Stresom, osobne som si viac obľúbila práve tento Active Shield, ktorý zabraňuje zápachu. Podľa výskumu viac ako 33% mužov odrádza od ženy práve zápach spôsobený potením, čo je podľa mňa dosť frustrujúce (najmä keď som ešte nezadaná :D ). Na druhej strane to majú muži ešte ťažšie, pretože ženy sú náročnejšie o 18%, teda v prieskume je to 51%.

Pri dlhodobom používaní som postrehla, že sa s Active Shield cítim oveľa lepšie a to počas celého dňa. Tento produkt využívam najmä pred športovým výkonom a som s ním plne spokojná, najmä preto, že sa v športe stretávam najmä s mužmi :) Plne splnil moje očakávania verím, že ho raz vytvoria aj v sprejovej verzií.

Menovky: ,