Minibalíček plný prekvapenia

Ahojte baby :) Tak, rozhodla som sa, že sa vám dnes pochválim takým malým prekvapením, ktoré si pre mňa notino.sk pripravilo.

Nakoľko som so stránkou parfums.sk spolupracovala viac než rok a pol, a ich stránka sa bude po novom volať notino, prichystali si pre mňa malé prekvapenie, ktoré ma naozaj potešilo. Týmto prekvapením bol rozkošný boxík plný vzoriek. Tento box obsahoval rôzne známe i neznáme vzorky značiek ako sú Vichy, Weleda a pod.

Ako prvé by som však chcela poznamenať, že už samotný box, v ktorom mi prišli vzorky bol veľmi rozkošný. Bol ružový v kombinácií s čiernou stužkou. Táto farebná kombinácia je naozaj nádherná, no veď posúďte podľa fotiek sami, no myslím si, že aj vás prekvapí krása tejto farebnej kombinácie.

V balíčku som našla niekoľko voňavých vzoriek ako napr. Puma či Escada, čo ma veľmi príjemne prekvapilo. Escada je pre mňa nezvyčajnou no krásnou vôňou a aj keď ma Puma až tak neoslovila, moja sestra si pre ňu našla svoje miesto.

Ďalšími príjemnými produktami boli vzorky pleťovej kozmetiky ako je Vichy, relaxačná Aloe alebo La Roche. Tieto produkty okamžite poputovali mojej mamine, pretože si na takéto produkty a najmä na Vichy značku potrpí, a tak sa z ich potešila najmä ona.

Veľkým vlasovým prekvapením bol pre mňa Orofluido olejček, ktorý bol úžasný k mojim vlasom a určite budem mať v pláne kúpiť si aj normálny olejček, nie len vzorku. Toni&Guy silno tužiaci lak ma taktiež nesmierne potešil, nakoľko laky používame neustále a tento má naozaj úžasné tuženie.

Veľmi nezvyčajným produktom bol Garnier s jeho Week Glow pre samoopaľovanie či moja obľúbená Weleda s mandľovým krémom. Prednedávnom som si inak tento produkt kúpila vo veľkom a bola som maximálne spokojná, takže táto vzorka ma taktiež potešila.

Netreba zabúdať ani na zuby, a tak som v balíčku našla aj dve vzorky bieliacej pasty Medi Blanc. V balíčku som však našla aj dezodorant Divine. Túto vôňu som kedysi mala ako toaletnú vodu a veľmi sa mi páčila. Preto mi guľôčkový dezodorant maximálne vyhovoval. A ako posledné Avene pre suchú pokožku, ktorú som dala mojej tete, nakoľko osobne mám normálnu až mastnú pleť.

A ako bonus som v balíčku našla aj krásne ružové gumičky do vlasov, ktoré sú maximálne úžasné :) Aj vás by potešil takýto balíček?

Menovky: ,