Rozmasírujme sa do krásy

A teraz tu máme niečo, čo vás jednoducho dostane. Dove s jeho jedinečnou modrou sadou SPA, ktorá nás omámi svojou vôňou a zároveň nám rozmasíruje každý kúsok nášho tela.

Gél na telo s masážnou hlavicou pre pružnejšiu pokožku

Ak mám povedať pravdu, doposiaľ som ešte prípravok s masážnou hlavicou nepoužívala. Aj keď som takéto prípravky videla v obchode, zdalo sa mi to byť buď zbytočné alebo skôr drahé. Aj keď, zväčša u mňa rozhodovali peniaze, nakoľko ma takýto prípravok už dlhšie lákalo vyskúšať.

Za veľmi veľkú výhodu považujem to, že sa dá hlavica uzamknúť. Jednoducho ňou otočíte a môžete si začať masírovať jednotlivé časti tela a konečne sa rozmaznávať. Masážne guličky sa krútia a otáčajú, a tak vám gél dokážu aplikovať a rozmasírovať po celom tele.

Neviem, či len ja pri masírovaní prežívam takú "rozkoš", že sa dokážem masírovať aj pol hodiny najmä po problematických partiách ako sú napr. ruky či celulitídne miesta, alebo aj iný, no odkedy mám tento prípravok, v kúpeľni trávim oveľa viac času a vychádzam z nej oveľa šťastnejšia a nabudená do ďalšieho dňa. Príjemne rozmasírovaná a najmä rozvoňaná.

Gél je priehľadný a nakoľko veľmi rýchlo schne, človek si ani neuvedomí ako rýchlo si tento gél aplikoval. Vďaka tomu netreba gél rozmasírovávať dlho, aj keď ja sa rada masírujem aj samotnými guličkami. Myslím si, že je to veľmi prospešné tak pre prekrvenie organizmu, ako aj navrátenie stratenej pružnosti a dúfam, že mi pravidelné cvičenie a táto pomôcka pomôže s mojimi problematickými partiami. Navyše, odkedy tento prípravok používam, pokožku mám naozaj jemnú a hodvábnu, takže sa môj budúci partner má na čo tešiť :)

Telové mlieko
Opäť ide o prípravok, ktorý má rovnako farebný design ako aj vôňu.

Čo sa týka tohto telového mlieka, napomáha k pružnejšej a pevnejšej pokožke, takže pravidelné používanie v kombinácií s cvičením môže urobiť hotové zázraky.

Mlieko sa príjemne rozotiera a dokonale rozvonia celú pokožku tela, čo považujem za veľké plus. Taktiež zanecháva pokožku hydratovanú a hebkú.

Osobne som si však gél s masážnou hlavicou obľúbila o čosi viac, keďže tá masážna hlavica je pre mňa TOP.

Ďakujem veľmi pekne spoločnosti Unilever za poskytnutie týchto úžasných produktov 

Menovky: ,