Veľký nákup bižutérie

A konečne tu máme opäť obľúbený nákup bižutérie. Ak ma čítate už dlhšie, viete že sú mojou závislosťou najmä náušnice. Aké som si tentokrát dopriala?

Milovaná hudba
Ak aj vy máte radi hudbu potom vás tieto notičky určite potešia

Materiál: Zliatina
Farba: Strieborná

Tieto noty sú nie len malé, ale aj rozkošné. Dokážu vyjadriť ako veľmi mám rada hudbu, napriek tomu že ju nemám možnosť počúvať až tak často. A v kombinácií so slúchadlami v ušiach sú podľa mňa naozaj na nezaplatenie. Veľmi rada ich nosím najmä na rôzne koncerty či párty, kedy si môžem hudbu naozaj vychutnať. A ich štýl, že každá náušnice je iná je ešte o to originálnejší. Myslím si, že si ich obľúbi každí mladý. 

Rozkošný zajačik
Dúfam, že nie som jediná milovníčka zvieratiek. Zvieratá by som mohla mať vyhotovené prakticky hocikde, no na náušniciach si ich vychutnávam najradšej. A keďže máme aj momentálne jedného zajačika na balkóne, tieto náušnice ma naozaj potešili.

Materiál: Zliatina
Farba: možnosť výberu

Musím sa priznať, že sa mi tento zajac páčil iba v niektorých farebných vyhotoveniach, a teda ak by som si farbu nemohla vybrať, radšej by som si ich nekúpila. Osobne sa mi páčila iba zlatá, strieborná, biela a bledo ružová. Chcela som však reálnu farbu zajaca a tak som siahla po bielej. Navyše, kedysi sme mali krásnych bielych zajačikov ako domáceho maznáčika a ešte dodnes si na nich s veľkou radosťou spomeniem. Boli krásny a keď tak rozkošne skackali, boli neodolateľný. Náušničky majú síce zvláštne zapínanie (časť je vpredu a časť vzadu), no celkovo vyzerajú úžasne a veľmi ľahko sa spoja. Aj keď mi prvotné spojenie trvalo chvíľku, no už som sa to naučila. 

Zvedavé packy
Už dlho som zháňala náušnice do ucha v podobe paciek. Veľmi sa mi to páčilo, no nikdy som nevedela nájsť také, ktoré by mi padli do oka. Až doteraz

Materiál: Zliatina
Farba: zlatá / strieborná

Opäť ide o náušnice, kde bola možnosť výberu farby, čo vždy ocením. Ja som si zvolila zlaté tlapky, napriek tomu, že zlatú veľmi nenosím. Ide najmä o to, že náš psík má hnedé packy a aj keď ide o mačacie tlapky, nevedela som im odolať. Zbožňujem tie malé tlapky ako behajú po podlahe a vytvárajú zaujímavý zvuk na parketách. Zbožňujem ich. A ako bonus, nezapaľujú sa mi z nich uši. 

Sovičky, sovičky všade samé sovičky
Ak aj vy milujete múdre sovy, potom vás tieto náušnice rozhodne vyvedú z miery. 

Materiál: Zliatina
Farba: Zlatá

Osobne by som privítala, keby sa tieto náušnice dali kúpiť aj v inej napr. striebornej farbe, no za tú cenu sa určite oplatia v hocijakej farbe $0,99 je viac ako úžasná cena a tak som neváhala ani chvíľku. (V prepočte je to cca 0,90€) Navyše, za túto cenu máte až 3 páry náušníc a to rozkošné sovie mláďatko, ktoré som si okamžite zamilovala, gulička, ktorou sa nikdy nič nedá pokaziť alebo nádherná veľká sova, z ktorej už na prvý pohľad srší múdrosť a inteligencia. 

S týmito náušničkami som sa ale musela podeliť, pretože by mi to sestra neodpustila, a tak som jej podarovala veľkú múdru sovu a ja som si nechala malé sovie mláďatko. V každom prípade som s týmito náušnicami maximálne spokojná. 

Kaderníčky tešte sa
Ak aj vy poznáte kamarátku kaderníčku či krajčírku, potom ste pre ňu našli ten ideálny darček. Milé malé náušnice v tvare nožníc.

Materiál: Zliatina
Farba: Strieborná

Opäť ide o náušnice s úžasnou cenou, no nie je možný výber farby. Tak, ako to bolo pri sovičkách, aj tieto náušnice obsahujú malú guličku ktorú si môžete dať prakticky ku všetkému. Zároveň však obsahujú aj nič nepokaziaci pliešok, ktorý sa taktiež hodí ku všetkému. A konečne sa dostávame k nožničkám, ktoré som darovala mojej najlepšej kamarátke - kaderníčke. Mala z nich nesmiernu radosť. 


10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Menovky: ,