A ide sa do bazéna

Určite aj vy milujete letné dni, a aj keď už prešlo to hlavné letné obdobie, chcela som sa vám pochváliť s mojim malým úlovkom, ktorý mi spríjemňoval a ešte aj spríjemňuje letné dni v bazéne, ale aj pri bazéne.

Určite poznáte ten pocit, keď si konečne vleziete do bazéna a nechcete byť ničím rušený. Či už ležíte na nafukovačke alebo plávate, odmietate vyliezť a to aj za cenu, že by ste mali "umrieť od smädu". Teda, dúfam že nie som jediná, ktorá si nechce kaziť tieto dni. Práve preto mám pri užívaní si bazéna 3 veci, ktoré mi nesmú pri bazéne chýbať a to je: držiak na pitie do bazéna, pitie a potom opaľovací krém, na ktorý nedám dopustiť.

Čo sa týka držiaka, ide o malého nafukovacieho pelikána, do ktorého môžem vložiť prakticky čokoľvek od malej 0,5l fľašky, cez pohár až po plechovku. Avšak hmotnosť by som nepreťažovala, nakoľko ide o nafukovací držiak, ktorý by mohol prasknúť alebo sa inak poškodiť. V každom prípade ide o veľmi originálny spôsob, ako si vylepšiť svoj deň v bazéne a zároveň si dopriať luxus, ktorý si môže dovoliť len málokto.

V neposlednom rade však určite nezabudnite na nejaký vodeodolný opaľovací krém, ktorý vás ochráni pred slnkom aj v prípade, že ste vo vode. Je to najmä z toho dôvodu, že sa pri plávaní odhaľujú časti tela, z ktorých bol opaľovací krém (ktorý nie je vodeodolný) zmytý, a tak sa aj napriek tomu, že ste boli celý čas vo vode môžete spáliť.

Osobne som ako malá zabúdala na opaľovací krém a potom som sa vždy spálila. Dokonca si pamätám, keď som sa na kúpalisku zo školy tak spálila, že som celý týždeň ostala doma, pretože som nevedela sedieť, ležať a najradšej by som ani nedýchala, aby ma nič nebolelo. Ak ste však už na opaľovací krém zabudli, radosť vám určite spraví chladivý sprej, ktorý zmierni vaše trápenie.

Menovky: ,