Kallos v podobe laku na vlasy

Určite poznáte ten pocit, kedy vám v skrinke dojde lak na vlasy a vy si ich neviete upraviť. A keďže sme 3 ženy v domácnosti (ja, sestra a mamina), u nás je to naozaj bežné. Aj keď sa snažíme mať stále jeden lak v rezerve, nie vždy nám to vyjde. Tentokrát sa nám to však s pre mňa prvýkrát skúšaným Kallos lakom nestane. 
Osobné hodnotenie
Hneď na úvod by som rada povedala, že ide o 750ml balenie, čo ma naozaj šokovalo. Osobne som samotný objem vôbec nepozerala, lebo som bola zvyknutá, že používam laky ktoré majú 250ml a stoja cca 3€. Tento lak bol trocha drahší (cez 4€) no nejak som tomu nedávala význam. Prečo aj... No keď mi prišlo niečo také veľké, zostala som šokovaná. V podstate ide o lak, ktorý je 3x tak veľký, ako iné a zároveň je v konečnom dôsledku oveľa lacnejší, nakoľko 250ml by v takomto prípade vychádzalo cca na 1,50€. Teda je o polovicu lacnejší ako iné, čo je pre mňa naozaj veľké plus. 

Na druhej strane sa s veľkým lakom manipuluje o čosi ťažšie, no stále je to veľmi dobrá obeta v porovnaní s cenou.

Čo sa týka stylingu, tento lak nemá až takú silnú fixáciu, na akú som zvyknutá (min. 5/6), no zároveň ho musím pochváliť, pretože dokáže vlasy aj napriek tomu udržať pokope. Absolútne vlasy nezlepuje a ako bonus má zaujímavú vôňu. Nedajú sa s ním robiť detailné a vysoké účesy, no na druhej strane na bežný deň, kedy potrebujeme vlasy iba zľahka upraviť úplne stačí. Vďaka tomu, že je jeho fixácia slabšia samozrejme nezaťažuje natoľko vlasy, ako silnejšie laky.

Kallos vs. Nivea
Oproti ostatným lakom ako napr. Nivea Diamond Gloss (recenziu nájdete TU) má oveľa nižšiu fixáciu, no zároveň je o polovicu lacnejší. Manipulácia je s veľkým balením taktiež komplikovanejšia. Na druhú stranu silnejší Diamond Gloss občasne zostáva na pokožke ľahký filter, ktorý pocitovo pripomína polepenú kožu (najmä na krku), má krajšiu vôňu a predovšetkým dosahuje lesk na vlasoch, ktoré Kallos nedokázal.

Menovky: ,