Lovecká sezóna sa k nám opäť vrátila

A je to tu. Konečne sa na plátna kín dostala aj lovecká sezóna spolu s jej už štvrtou časťou s názvom Strašpytel

Opäť sa ocitáme v lese, kde si lesná zver a to Boog, Elliot spolu s ich kamarátmi vypráva strašidelné príbehy. Ani by ste neverili, že tým vystrašeným členom je práve obrovský medveď Boog, ktorý sa nedokáže ovládať, a tak utečie od príbehov. Elliot ho však ako pravý priateľ chce podporiť, a tak sa rozhodne odstrániť jeho strach. A kde by sa to dalo lepšie vykonať ako v strašidelnej priepasti, kde nežije žiadny medveď? Jeho snaha však neprinesie očakávané ovocie. Nie len že sa Boogov strach zväčší. Vďaka nepodarenej akcií je znovu otvorená lovecká sezóna. Práve tu začína strach o holý život a pravá akcia. Elliot sa však nevzdáva a rozhodne sa lesné zvieratá zachrániť. Podarí sa mu to?

Konečný zvrat, kedy sa dozvedáme že vlkodlak naozaj existuje je nie len zaujímavá, ale aj vtipná. Najlepšie na tom však je, že v tomto úseku zažívame retrospektívu a to tak, že sa opäť vraciame k prvotným myšlienkam. Troška ma však zarazila posledná veta a to: Lovecká sezóna je navždy zrušená (alebo ako to tam povedali). Znamená to, že sa už ďalších častí nedočkáme? Alebo tvorcovia filmu prídu s niečím iným. 

Už sa nemôžem dočkať, kedy si túto rozprávku pozriem aj z pohodlia domova. Aj keď, neviem či to dokáže prekonať moje milované sedadielko. Prvýkrát som si vychutnala VIP sedadlo. Ani som netušila, aké je to božské. Kožené polohovateľné kreslo, taburet na nohy a k tomu všetkému vlastný držiak na pukance, pitie a dokonca tablet na zavolanie, ak by som niečo chcela :) Tomu sa hovorí luxus.

Menovky: ,