Novinka na trhu MediBlanc

Na trhu sa čoraz častejšie stretávame so stomatologickou vychytávkou, ktorou je práve MediBlanc. Tieto zubné pasty je možné kúpiť v troch prevedeniach a to sivá pasta pre citlivé zuby, červená s bieliacim účinkom, modrá pre ochranu ďasien a napokon zelená novinka s antibakteriálnym účinkom. Osobne som sa tentokrát rozhodla pre bieliacu zubnú pastu, ktorá má červené vyhotovenie.

Táto zubná pasta mi relatívne vyhovuje. Aj keď nevidím nejaký prevratný rozdiel, a to ju používam už cca 3-4 týždne. Zuby sú belšie cca o 1 odtieň. Veľkou výhodou je však to, že mi nedráždi ďasná a pri používaní nemám citlivejšie zuby, čo sa pri bieliacich zubných pastách môže ľahko stať.

Žiaľ, s pastou sa mi stala menšia nehoda. Napriek tomu, že obal vyzerá veľmi pekne a kvalitne, navyše má krásnu lesklú farbu, nejak mi praskol. Na fotkách to síce veľmi dobre nie je vidieť, no obal je vytvorený z niekoľkých vrstiev. A mne jedna z vrstiev praskla. A tak sa určité množstvo dostalo aj do obalu, aj keď nevyteká von. Momentálne to na paste ale vyzerá, akoby sa na nej vytvorili veľké tmavšie sfarbené fľaky. Naozaj to nevyzerá veľmi esteticky.

Je v skutočnosti ale taká úžasná ako to každý reklamuje? Osobne mi celkom vyhovuje, aj keď z hľadiska bielenia u mňa nespôsobila žiaden zázrak. A čo sa týka toho obalu,... Úprimne som sklamaná. Možno to bol iba chybný kúsok, no keďže stojí jedna zubná pasta 10€, určite by sa nič takéto podobné nemalo stať. Už len z toho hľadiska, že si zubné pasty dokážeme kúpiť už od 1€ a novinky sa pohybujú okolo 4-5€. A keďže nemám peniaze na zvyš, nepredpokladám, že sa u mňa ešte niekedy objaví.

A čo vy? Skúšali ste túto pastu? Ak áno, máte s ňou nejaké skúsenosti? Aj vám sa stala táto menšia nehoda s obalom ako mne? Alebo bol váš kúsok úplne v poriadku?

Menovky: , ,