Pozitívne myslenie - 3 DEŇ

Opäť sa konečne dostávame k pozitívnym myšlienkam. Tentokrát sa však budeme zaoberať výhradne vzťahmi. Veď predsa, láska a priateľstvo je oveľa cennejšie ako peniaze. Síce si za milé slovo nekúpime chleba, no dokáže nám rozveseliť deň. 

Tentokrát k tomu však budete potrebovať 3 fotky. A to tých, ktorý sú nám najcennejší. Na fotke by však mali byť sami poprípade s vami. Je jedno či to bude váš priateľ, manžel, frajerka, mama, najlepší kamarát alebo kolega. Podstatné je, aby to boli ľudia, na ktorým vám najviac záleží.

Teraz sa pozrite na ich fotku a premýšľajte, čo všetko si na ňom ceníte. Je to ich nadhľad nad vecami, zručnosť, cieľavedomosť, neustále pokroky alebo to, že vás dokážu podržať aj v tých najťažších chvíľach? 

Teraz si do ruky vezmite papier a napíšte 5 vecí, ktoré sú pre vás najdôležitejšie a najviac si na nich vážite. Napíšte ich v štýle "Ďakujem XYZ, že si ....." Napr. Ďakujem mamina, že si ma celý svoj život podporovala a neustále stojíš pri mne. V každom prípade vytvorte takú formuláciu, aby tam bol prejavený vďak za jeho správanie či osobnosť. Následne si tieto vety prečítajte a povedzte 3x Ďakujem XYZ. 


Prajem vám veľa šťastia a aby sa vaše vzťahy radikálne zlepšovali :) 

Menovky: