Príjemné BIO osvieženie

Aj vy milujete citrusovú vôňu, ktorá vás dokáže nabudiť k ešte lepšiemu výkonu a zároveň vám rozveseliť celý deň? Produkt, ktorý nemá iba úžasnú vôňu, ale aj prírodné a BIO zloženie, ktoré nepoteší iba vás, ale aj vaše telo? Ak vás tento popis zaujal, tak teraz zbystrite pozornosť. Veľmi obľúbená značka Weleda má totiž v ponuke citrusový dezodorant, ktorý ma doslova uchvátil. 

Objem dezodorantu je 100ml, pričom sa dá kúpiť aj samotná vzorka, ktor ámá 30 ml alebo náplň s 200ml objemom. 

Osobné hodnotenie
Tento dezodorant je naozaj na nezaplatenie. Ako prvé by som chcela vyzdvihnúť jeho krásnu citrusovú vôňu, ktorá je veľmi svieža a najmä prírodná. Vôňa tohto dezodorantu nie je umelá a preto sa človek prakticky cíti, akoby sa ocitol v oázy citrusov. Táto vôňa je úžasná najmä v tomto letnom období, kedy človek potrebuje takéto osvieženie a v spojení ďalších citrusových produktov (či už citrusový parfém alebo krém) sa jedná o nenahraditeľný a nezastupiteľný produkt, ktorý mi v domácnosti určite nesmie chýbať. Túto vôňu je cítiť cca pol hodinku, čo je podľa mňa na bio produkt viac ako obstojné.

Čo sa týka balenie, dezodorant je vyhotovený v sprejovej podobe, pričom jeho obal je presklený. Tento sklenený obal je vhodný najmä z toho dôvodu, že si dokážem kontrolovať aké množstvo som z dezodorantu spotrebovala a zároveň si aj bez zatrasenia dokážem zistiť, aký je ešte plný. Tento priesvitný obal je zároveň oveľa spoľahlivejší ako samotné hrkanie a trasenie sprejom. 

Dezodorant účinkuje 2-3 hodiny, pričom ho po spomínanej pol hodine nie je cítiť. Potenie sa radikálne obmedzí a najmä mi pot neznepríjemňuje celé dni. Osobne tento dezodorant najradšej používam pri športe, nakoľko ma citrusová vôňa motivuje k lepšiemu výkonu, zlepšuje mi náladu a hlavne ma chráni počas celého tréningu. 

Menovky: ,