Prirodzene vyzerajúce opálenie

Keď som dostala ponuku vyskúšať produkt pre prirodzene vyzerajúce opálenie, spočiatku som váhala. Doposiaľ som žiadny takýto prípravok nemala a ani som nevyhľadávala. Dá sa povedať, že som voči takýmto praktikám mala vždy rešpekt, a tak som si nebola istá, či mám tento produkt vyskúšať. Napokon som si však povedala, že za pokus nič nedám, a ešte k tomu keď ma kamarátka chce zobrať na kúpalisko kde by som vyzerala ako chodiaca mŕtvola (z hľadiska bielej farby), tak som sa rozhodla vyskúšať a keďže sa jednalo o moju obľúbenú značku Dove, nechala som to v jej rukách. Navyše, vždy som mala problém s opálením a čo i len trocha hnedá pokožka? To u mňa nikdy neexistovalo. Buď som sa opálila do červena, alebo som ostala biela ako stena. 

Obal je naozaj krásny a vyzerá veľmi luxusne, nakoľko je zlatá farba v kozmetike veľkou raritou a tento sa ešte nádherne trbliece. Tento malý kozmetický pomocník dokáže rozžiariť každý kút kúpeľne a zároveň ho pekne rozžiariť. Keďže sa otvára pomocou uzáveru, jeho aplikácia je veľmi šikovná a najmä sa oveľa ľahšie zatvára ako šróbovacie. 

Opäť ide o produkt, ktorý má nádhernú vôňu. Hoc sa budem opakovať už asi 3-4krát, Dove patrí k značkám, ktoré si na vôni dávajú naozaj záležať. Vôňa je zľahka kvetinová, čo sa mi naozaj páči. Vôňa pokožku nie len prevonia, no zároveň na pokožke drží niekoľko hodín. 

Toto tónovacie mlieko má krémovo-gélovú konzistenciu, takže nie je mastné, nezanecháva stopy na oblečení a ani na pokožke. Zároveň sa veľmi ľahko rozotiera a takmer okamžite sa vstrebáva. Jemný bronz je viditeľný takmer okamžite, no pre dlhotrvajúcu farbu je potrebné tento produkt využívať častejšie. Aplikácia je rovnaká ako pri iných mliekach, avšak treba dbať na dôkladné rozotrenie na každý kúsok tela. 

Toto mliečko má veľmi zjemňujúce a zároveň bronzové účinky, vďaka ktorým som nie len hebkejšia, ale mám aj žiarivo hnedú farbu a oproti mojej pôvodne bielej koži je to naozaj super. Rozdiel pozorujem najmä na rukách. Zmeny som síce postrehla už po prvom použití, no po dvoch týždňoch používania je moja pokožka naozaj žiarivejšia. Som zvedavá, ako to pôjde ďalej no v každom prípade je to prvý krát za niekoľko rokov, čo som krásne hnedá. 

A teraz prekvapenie pre vás :) Ak vás toto tónovacie mlieko zaujalo, stačí si oň zasúťažiť a skúsiť svoje šťastie. Do súťaže je zapojený každý, kto je mojim pravidelným odberateľom (GFC) a okomentuje tento príspevok. A ak sa na vás usmeje šťastie, vyhráte telové mlieko pre stredne tmavú až tmavú pokožku.

Menovky: ,