Rexona pre mužov

Konečne sa dostávame k u mňa veľmi netradičnému článku. Hoc opäť ide o kozmetiku, tentokrát sa budeme venovať najmä pánom, na ktorých nemôžeme dať dopustiť. Rexona si ich preto dovolila poctiť niečím špeciálnym a to dezodorantmi Williams Racing. 

Ide o mimoriadne účinný a výkonný antiperspirantný dezodorant, ktorý účinkuje neuveriteľných 48 hodín. Vďaka patentovanej ochrane Motionsense reaguje priamo na pohyb a preto poskytuje dlhotrvajúcu ochranu proti nepríjemnému zápachu a poteniu. 

Túto radu som však netestovala ja, ale môj najlepší kamarát, ktorý sa na túto výzvu dal. A keďže je to veľký športovec, ktorý nemá vo zvyku mi klamať, myslím si, že jeho hodnotenie bude naozaj dôveryhodné. 

Už keď som mu dávala tieto produkty, veľmi sa zarazil, pretože táto Rexona v spreji má veľmi zaujímavý a netradičný pánsky vzhľad, ktorý osloví snáď každého. A aj napriek tomu, že dezodorant v spreji veľmi nepoužíva (skôr sa prikláňa k tuhým dezodorantom), v tomto prípade ho sprejový dezodorant nadchol z hľadiska výzoru o čosi viacej. Nuž, nič iné mu neostávalo a aj napriek tomu musel používať oba :) Ako to však u muža býva zvykom o výzor sa až tak nezaujímajú (čo sa týka kozmetiky), a tak musím skonštatovať, že ja som s výzorom týchto produktov naozaj spokojný. Vyzerajú mužsky a práve tieto produkty ukázali, že niekedy je menej viac. Ich bielo-čierno-modrá kombinácia je naozaj veľmi pekná.

Je pochopiteľné, že z hľadiska hodnotenia som kamaráta nenechala iba pri jeho počiatočných slovách "dobrý" a vyzvedala ďalej. No keďže je to chlap, veľa som z neho nedostala. Skonštatoval, že má veľmi peknú vôňu. Čo sa týka vône, musím povedať že tá mu sadla perfektne. Keď si ho prvýkrát aplikoval a následne ma objal, nechcela som ho ani pustiť. Tak úžasne mu táto vôňa sadla. A to musím povedať, že je málo vôní, ktoré jemu naozaj sadli. :) 

Čo sa týka potenia, potvrdil že mu prípravky pomáhajú a že sú fajn (to je u neho 2+), no aj pri tomto som chcela vedieť trocha viac. A tak sa musel ešte trocha skúmať :D (Chudák, ten už so mnou do takejto výzvy asi nikdy nepôjde). Z hľadiska potenia mal pocit, že sa potí naozaj oveľa menej. No viac slov som žiaľbohu z neho dostala. 

V konečnom dôsledku však bol naozaj spokojný, no i tak ku koncu skonštatoval, že zostane pri tuhých dezodorantoch.


Menovky: ,