Všade samé náušnice

Pred malou chvíľkou ste sa mohli z môjho blogu dozvedieť, že som sa nechala uniesť a trocha (dosť) som pokupovala na stránke bornprettystore.com aj keď som kupovala prevažne náušnice, nájdete tu aj iné kúsky, ktoré by vás mohli zaujať. 

Lanový náramok

Konečne sa v mojej šperkovnici objavuje aj iný kúsok ako náušnice. A to obyčajne neobyčajný lanový náramok.

Materiál: Imitácia lana
Farba: rôzne varianty

Na výber som mala z 8 variant nádherných náramkov. A to mašlička, vtáčik, čerešne, zvonček, hojdací kôň, štvorlístok, zvončeky alebo vločka. Osobne sa mi veľmi páčilo hneď niekoľko vzorov, no vločka a zimné motívy ma oslovili najviac. Pripomínajú mi tú radosť malého dieťaťa, ako sa teší na Vianoce a verí v to, že príde Ježiško, ktorý mu za jeho celoročnú poslušnosť prinesie jeho vytúžený darček. Skrátka čaro Vianoc. Napriek tomu, že sú Vianoce najmä o ľuďoch a stretnutiach, vždy ma poteší pohľad na malé deti najmä v tomto období, ktoré ešte veria. A preto som chcela do svojej šperkovnice viesť trocha sentimentálnosti.

BU-BU-BU!
Zbožňujem Haloweenske sviatky. A tak som si nemohla odpustiť rozkošné strašidielka, ktoré ma k sebe už nejaký ten čas vábili. 

Materiál: Zliatina
Farba: Rôzne vyhotovenia

Opäť ide o náušnice, ktoré ma sklamali najmä tým, že sa nedal vybrať design. Tieto náušnice majú až 9 rôznych designov, no domov sa mi dostane len jeden. A to ešte ani neviem ktorý. Bola som naozaj napätá a zvedavá, ktorý dostanem domov. A nakoľko sa mi z týchto 9 nepáčili všetky, o to som bola zvedavejšia. Napokon sa mi však domov dostal krásny Haloweensky duch, ktorý sa mi nesmierne páčil. Už sa neviem dočkať na dni, kedy ich budem z hrdosťou nosiť :) 

Chyť svoje sny
Ak sa aj vám páčia lapače snov, potom je ten vhodný čas zaobstarať si jeden aj na ruku.

Materiál: Zliatina
Farba: strieborná / zlatá

Osobne som sa rozhodla pre strieborný náramok, pretože sa mi páčil o čosi viac, no je to vec vkusu. Ja som sa dlho rozhodovala, ktorý z variantov si vyberiem. Čo sa týka tohto lapača, trocha mi je ľúto, že ide o zliatinu a tak musím dávať pozor, aby sa nenamočil a nezačal hrdzavieť. V konečnom dôsledku som však veľmi rada, že som si ho zakúpila, pretože pred istým časom som si zakúpila strieborné náušnice v podobe lapačov snov, a tak som sa rozhodla pre strieborné náušnice. Verím, že aj vám sa tento design páči aspoň tak veľmi, ako mne. 

Spaľujúci oheň
Ako posledný no i tak nový kúsok, sa do mojej šperkovnice dostali zaujímavé zápalky

Materiál: Zliatina
Farba: dve variácie

Žiaľ, aj pri týchto zápalkách sa design nedá vybrať, a to aj napriek tomu, že sú iba v niekoľkých farebných vyhotoveniach. A to červené zakončenie - nevyhoretá zápalka alebo zhasnutá zápalka s čiernym či modrým zakončením. Osobne sa mi obe tieto zápalky veľmi páčili, pretože vyzerajú naozaj realisticky a keďže sa dajú ľubovoľne na uchu otočiť, pre mňa sú top. Sú však dosť extravagantné, takže neviem, či budú aj podľa vášho vkusu tak úžasné. No mňa zaručene potešili. 


10% zľava

A aby som nezabudla, Born Pretty Store mi ponúklo 10% zľavu pre mojich fanúšikov. Preto ak vás niečo na tejto stránke oslovilo, určite nezabudnite zadať pri objednávké zľavový kód

NWPT10

Menovky: ,