Youthful Vitality alebo doprajte si omladenie

Rad Youthful Vitality je určená pre mladistvo vizerajúcu pokožku a s touto vychytávkou prišiel práve Dove. A aj napriek tomu, že patrím ešte k veľmi mladým ľuďom (21 rokov) si myslím, že predčasná starostlivosť nikdy nemôže byť na zahodenie. Jediné, čo by mi mohla táto kozmetika spraviť je to, že mi kožu ešte omladí, čo by bolo samozrejme super. Aká je teda táto kozmetika? V súčasnosti sa vo fialovom závoji Youthful nachádzajú 3 produkty a to krém na ruky, telové mlieko a telový krém. 

Telový krém
Veľmi jemný a pritom naozaj vyživujúci krém, ktorý so svojou ľahkosťou snáď dostane každého. 

Osobne som na telové krémy naozaj veľmi kritická. Veľmi nerada si ich na seba dávam (aj keď to považujem za základnú starostlivosť), a tak som na ne naozaj veľmi kritická. Musia mať super konzistenciu a predovšetkým úžasnú vôňu, aby som si ich na svoje telo dala, inak poputujú niekomu inému. Tento krém ma však príjemne prekvapil, nakoľko má veľmi jemnú a pre mňa naozaj príťažlivú vôňu, takže som si ho napriek mojim predsudkom z telových krémov zamilovala. 

Za veľké plus považujem najmä to, že sa veľmi rýchlo vstrebáva a tak ho pokojne môžete použiť napríklad po sprche. Najradšej ho používam po sprche pred spaním, kedy moju pokožku naozaj zvláčni a vyživí.

Telové mlieko
Opäť ide o prípravok s rovnakým farebným vyhotovením a zároveň rovnakou vôňou. Celá táto edícia je pre mňa jedno veľmi veľké potešenie, pretože fialová je vo svete kozmetiky naozajstnou raritou. Zároveň je kombinácia bielej a fialovej veľmi pekná, jemná a samozrejme pôsobí naozaj žensky. Čo však je ešte lepšie, je už spomínaná ľahká vôňa, ktorá obohacuje tieto prípravky a robí ich neodolateľnými.

Veľmi sa mi páči, že je tento uzáver otvárací, nakoľko je to oveľa rýchlejšie a oveľa lepšie sa s ním manipuluje. 

Pokožka už na prvý pohľad po aplikácií tohto telového mlieka bola žiarivejšia a najmä jemnejšia. A aj keď sa táto kozmetika odporúča ženám 25+, ja mám 21 a som s ňou nadmieru spokojná :) Tak verím, že ma nesklame.

Krém na ruky
Posledný produkt z rady Youthful Vitality je krém na ruky, ktorý má taktiež úžasnú vôňu. Ak budete v drogérií, určite si k nemu privoňajte, aby ste vedeli o čom hovorím. Myslím si, že to neoľutujete.

Čo sa týka krémov na ruky, používam ich prakticky stále, no najmä počas zimného či letného obdobia. Je všeobecne známe, že výrazné počasie, či už ide o teplo alebo zimu, poškodzuje pokožku a určite jej nepomáha. Osobne mám síce s rukami najväčší problém cez zimu, no radšej si na ruky dávam pozor aj cez leto. Predsa som viac vonku a tak potrebuje dostať ďalšie živiny, ktoré z nej teplo vysalo.

Krém má opäť typickú bielu farbu. Za veľké plus považujem to, že veľmi rýchlo vsakuje, a tak by bol perfektný aj do školy počas zimného obdobia. Krém má spevňujúce vlastnosti. Pokožka je po ňom hebká a pružnejšia. A aj keď som tento fakt na mojej pokožke nepostrehla, moja mamina to pri používaní postrehla takmer okamžite. 

Za nevýhodu považujem akurát jeho veľké balenie, ktoré sa mi nezmestí do školskej tašky :( Na druhej strane ho mám aspoň viac :) 

Menovky: ,