Bojujme spoločne proti rakovine

Hľadáte nový rúž, no stále neviete ktorý si kúpiť? Kúpte si v mesiaci október Colour Caramel, a nie len že si vyberiete úžasný BIO produkt, zároveň tým spravíte dobrý skutok.

Určite viete, že október je považovaný za mesiac boja proti rakovine prsníka. Túto každoročnú tradíciu naštartovalo americké hnutie Pink October v roku 1997, ktoré poskytlo ženám bezplatnú mamografiu pŕs. V súčasnosti sa však samotné hnutie zaujíma najmä o finančnú a psychickú podporu žien, ktoré trpia touto chorobou.

A keďže boj so zákernou rakovinou nie je taký jednoduchý, niektoré spoločnosti sa rozhodli tieto ženy a silné bojovníčky podporiť. Najčastejšie a najviac propagovaný kozmetický zástanca je Avon, avšak tento rok sa do boja a do pomoci zapojila aj značka Colour Caramel so svojou veľmi zaujímavou ponukou. Za každý zakúpený rúž v mesiaci október venuje Colour Caramel ďalší žene, ktorá trpí touto chorobou. Všetky rúže budú po dokončení kampane odovzdané členkám občianskeho združenia s názvom Amazonky, ktoré spája ženy rôzneho veku. Amazonky zahŕňajú nie len tie, ktoré sa nevzdávajú a bojujú proti zákernej chorobe, ale aj také, ktoré túto zákernú chorobu úspešne porazili. A aj keď do boja vchádzajú predovšetkým sami, aspoň takýmto darčekom im môžeme vyčarovať úsmev na perách a ukázať im našu podporu.

Táto akcia platí pri kúpe hocijakých rúžov z oficiálnej stránky Colour Caramel, ale aj u predajcov, ktorí sa do výzvy zapojili.

Viac informácií, rovnako ako aj zoznam zapojených Eshop a kamenných obchodov nájdete tu: http://www.couleurcaramel.sk/blog/tvoje-naruzovane-pery-pomozu-naruzovat-dalsie

Menovky: