Novinka v mojom šatníku

Konečne sa opäť dostávam po dlhej dobe k oblečeniu. Aj keď nám slniečko pomaličky zachádza, prinášam vám recenziu na jedny krásne šatičky, ktoré je možné zakúpiť v rôznych veľkostiach ale aj vzoroch.

Tieto šaty sú naozaj krátke, a tak ich určite vynosíte najmä v horúcich dňoch. Teraz, keď sa nám však ochladilo, ich môžete nosiť napríklad s legínami. Stále budete vyzerať štýlovo i sexi. Sú ideálne na rande ako aj na večer strávený s priateľmi. Ak teda patríte k dievčatám či ženám, ktoré milujú šaty, potom ste možno našli to správne.

Tieto šaty je možné zakúpiť v 4 rôznych vzoroch a to: pásikavý design (čierno-biele pásiky), šaty posiate ružovými kvetinami, pestrofarebný kvetinový vzor a napokon pierka. Osobne sa mi veľmi páčili pierka, no napokon som sa rozhodla pre pestrofarebné kvetiny, ktoré v sebe nosia nádych retro štýlu a zároveň romantiky. Majú elastický pás, ktorý vám zaručí pohodlie. Žiaľ, samotná látka nie je až taká kvalitná, no šaty sú aj napriek kombinácií akrylu, polyesteru, spandexu a lanonu v celku pohodlné.

Šaty je možné zakúpiť v 5 veľkostiach a to:
A ak si k šatám zvolíte ten správny make-up, rozhodne zažiarite. Vyskúšajte ich skombinovať s jemným "nude" líčením. Použite zemité farby a na pery ružový rúž, napríklad značky Rimmel. Osobne by som odporúčala dlhotrvajúci rúž Rimmel Lasting Finish s krásnym odtieňom červenej alebo balzam na pery, ktorý vám nie len ochráni, ale aj vám dodá jemný červený odtieň na vašich perách. Vďaka nemu budú vyzerať vaše pery plnšie a atraktívnejšie.

Menovky: ,