Pohladenie s vôňou magnólie

Čaute baby :) Po dlhej dobe sem prinášam niečo zo sveta vôní a takej mojej prírodnej rozkoše :) A ak sa pýtate na čo teraz narážam, tak to nemôže byť nič iné ako moja obľúbená značka Weleda s ich novinkou Jadrin de Vie - onagre.

Osobné hodnotenie
Ako prvú vec, ktorú musím spomenúť je samozrejme to, že ide o BIO parfém, čo je podľa mňa naozaj úžasné. Osobne som už mala (a vlastne ešte trocha mám) z Weleda parfému avšak s vôňou divokej ruže. Tento parfém bol naozaj krásny a zároveň nádherne voňajúci.

Táto vôňa kombinuje kvetinové tóny magnólie so sviežosťou kardamómu a delikátnou jemnosťou teplého santalového dreva.

Tak, ako sľubuje samotná vôňa že zachytáva vôňu príjemného letného podvečera, svoj sľub aj dodržala. Naozaj mi tieto tóny pripomínajú úžasný letný večer. A keďže leto skončilo a začala škola, tieto tóny mi predlžujú moju radosť a zároveň mi do mysle tlačia spomienky na úžasné večere. Najmä na posledný týždeň, kedy u mňa spala moja najlepšia kamarátka a predposledný deň sme išli na diskotéku. V podstate to ani nebola diskotéka, ale koncert s úžasnými vystúpeniami, ktoré sme takmer celé pretancovali. Bolo to naozaj úžasné a vďaka tejto vôni si na túto spomienku vždy spomeniem. 

Parfém vydrží na tele cca 3 hodiny, čo je podľa mňa naozaj úžasné. Má veľmi jemné tóny a nádherne vonia. Dokonca tento parfém ocenili aj moje kamarátky, čo ma veľmi potešilo. 

Jedinou nevýhodou tohto parfému (ako aj u divokej ruže) vidím v tom, že ho nemôžem používať pred tréningom. Obvykle som totiž zvyknutá používať voňavé dezodoranty pred tréningom, no pri tomto si to nemôžem dovoliť. Je to najmä z toho dôvodu, že pri fyzickej aktivite sa jeho vôňa podstatne zosilní, a to mi až tak nevyhovuje. No myslím si, že tento problém by som mala s hocijakým parfémom. 

A ako bonus som k úžasnému parfému dostala kopec vzoriek ďalších vôní.

Menovky: ,