Pozitívne myslenie - 5 DEŇ

Túžili ste niekedy po peniazoch? Asi by bola hlúposť, keby ste teraz odpovedali nie. Každý síce vie, že za peniaze si šťastie nekúpi, no s peniazmi si človek môže dovoliť viac a najmä nie je obmedzený svojim rozpočtom.

Ponorte sa do svojej minulosti a popremýšľajte, čo všetko ste ako deti dostali zadarmo. Mali ste strechu nad hlavou, oblečenie, jedlo, pitie ale aj plno hračiek či vecí, ktoré ste práve potrebovali. Nejednalo sa však iba o základné potreby, ale aj tzv. luxusné statky, ktoré ste si chceli dopriať. Či už išlo o kino, knihu, hru do PC alebo čokoľvek iné. Vaši rodičia vám splnili všetko, čo ste si priali a toto všetko ste dostali úplne ZADARMO. Za to si zaslúžia obrovské ďakujem. Vy by ste sa však nemali poďakovať iba rodine, ale aj vesmíru a to rovno tri krát.

Teraz je však čas, preniesť sa opäť do reality. Zoberte si jednu bankovku a nalepte si na ňu odkaz: ĎAKUJEM ZA VŠETKY PENIAZE, KTORÉ SOM DOSTAL/A. Ak si na ňu nechcete nalepiť papier, môžete použiť aj tzv. papierové puzdierko, ktoré vám bude držať peniaze pokope.

Zakaždým, keď si všimnete tento papier porozmýšľajte, čo všetko ste dostali ako malý a aké to bolo úžasné.

Držím vám palce :)

Menovky: