Rotomilý darček pre otca

Určite ste si na mojom blogu poniektorí všimli, že máme psa. Dokonca je to pitbull. Aj keď si väčšina ľudí myslí, že je to strašné a strašidelné plemeno, v skutočnosti je to veľký spoločenský maznáč. Teda aspoň k nám. Práve z toho dôvodu  na našu Sarinku nedá otec dopustiť. Možno aj to je dôvod, prečo som sa rozhodla darovať mu tričko s Pitbulími fotkami :)

Keďže s nami Sarinka chodí aj na dovolenky, máme niekoľko krásnych záberov. A dokonca sa mi podarilo odfotiť aj jednu "umeleckú fotku", kde sedí pred vodopádom. Nie je to však jediná fotka, ktorá sa mi páčila. Preto som na tričko použila až dve fotky, pričom jednu som dala na prednú stranu trička a druhú fotku na zadnú. 

Čo sa týka samotnej výroby trička, bola veľmi jednoduchá a dokopy mi zabrala necelých 5 minút času aj s objednávkou. A to som ešte dosť veľký detailista, takže som musela mať všetko veľmi pekne zladené. 

Na tričko som použila 1 nápis (vlastný text) ktorý obsahoval slovo Pitbull a potom 2 veľké fotky. Všetko som mohla robiť priamo pri návrhu, a tak som okamžite videla ako bude vyzerať konečný výsledok. Celková cena trička sa napokon vyšplhala na necelých 33€, no i tak si dovolím povedať, že to za tú cenu stálo. Cena sa natoľko vyšplhala najmä kvôli tomu, že som vyberala tričko s farebnými rukávmi a veľmi zaujímavým strihom.

Čo sa týka samotného trička, po príchode domov som bola nadšená. Bolo presne také, ako som si ho navrhla. No s jednou malou zmenou. V skutočnosti bolo oveľa krajšie. Látka je naozaj veľmi príjemná na dotyk a švi sú taktiež kvalitné. Čo sa týka tička, samotné "pracie návyky" sú obsiahnuté na štítku. Ja ho preventívne periem naruby. Pri prvom praní sa tričko nespralo, obrázok nevybledol a ani sa nezafarbilo ostatné oblečenie. Takže, čo sa týka kvality, som nadmieru spokojná. 

Ako by som to zhrnula do pár viet? Ide o tričko, ktoré je veľmi pekné, kvalitné a predovšetkým originálne. V každom prípade si myslím, že aj trocha vyššia cena za tričko je dostatočne dobrá cena za to, že na tričko umiestnime niečo, čo nám je blízke.

Menovky: ,