Ružový Diamond Gloss

Niekedy to nie je jednoduché mať 3 ženy v domácnosti. Každá z nás má totiž iný typ vlasov, a tak to nie je úplne jednoduché. Všetky tri však máme jeden rovnaký problém, rýchle mastenie sa, krepovitosť a predovšetkým vlasom chýba lesk. O tieto problémy by sa mala postarať Nivea sada prípravkov na vlasy Diamond Gloss. A preto som otestovala rovno šampón, kondicionér i lak na vlasy

Všetky tieto prípravky majú rovnaký design. Typická modrá farba Nivey v kombinácií s ružovou farbou. Design je veľmi ženský a predovšetkým príjemný. Vôňa produktov je jemná a príjemná.

Šampón na vlasy spolu s kondicionérom
Tieto dva prípravky som používala naraz, takže vám ich zhodnotím taktiež spolu. 

Šampón je možné zakúpiť v dvoch prevedeniach a to v 250ml alebo 400ml objeme. Ja som si zvolila to väčšie balenie. Má bielu farbu a veľmi dobrú konzistenciu. Nie je príliš tekutý, takže sa nerozteká pomedzi prsty a zároveň sa dá veľmi dobre vmasírovať do vlasov. Dobre pení, takže si je človek 100% istý, či si šampón vmasíroval po celej dĺžke. Tak isto je to aj s kondicionérom. Má veľmi podobnú konzistenciu a veľmi ľahko sa zapracuje do vlasov.

Po použití kondicionéru sa vlasy veľmi dobre a bezproblémovo rozčesávajú. Musím však aj v tomto prípade podotknúť, že pri rozčesávaní používam aj napiek tomu Tangle Teezer. 

Keď mi vlasy konečne zaschnú a rozčesávam ich, sú pružné a vôbec sa nekrepovitia. Veľkou výhodou je aj čiastočný lesk, ktorý síce u mňa nie je veľmi viditeľný, no u mojej sestry je naozaj vidieť. Čo sa týka mastenia, nie je to s ním o nič lepšie no zároveň ani horšie.

V konečnom dôsledku som však s týmito prípravkami najmä kvôli čiastočnému lesku spokojná a páči sa mi, že nejde o nejaké veľmi drahé produkty. 

Lak na vlasy
Asi ste si všimli, že medzi moje najobľúbenejšie prípravky na vlasy patrí práve lak, nakoľko ho u nás v domácnosti nie je nikdy dosť. Prednedávnom som písala článok o Kallos laku, ktorý sa nám minul už za 2 mesiace. Aj keď, leto je vždy hektickejšie najmä na úpravu vlasov, kedy chceme všetky vyzerať nádherne, a tak si ich oveľa viac upravujeme. A keďže je aj leto, snažíme sa vlasy vydvihnúť čo najvyššie, aby sme mali krk odokrytý. 

Veľmi veľký rozdiel oproti Kallos laku je najmä to, že je tento v obvyklom 250ml balení, takže sa s ním oveľa ľahšie manipuluje.

Má veľmi dobrú fixáciu (4/5), pričom vlasy sú naozaj pružné aj po samotnom použití. Fixácia vydrží celý deň a pri jednoduchších účesoch i dlhšie. Lak neobsahuje parabény a ani minerálne oleje. Zato však dokáže na vlasoch vyčarovať veľmi pekný lesk, čo je vhodné najmä na večerné zábavy. A čo je najlepšie, lak sa veľmi ľahko vyčesáva z vlasov.

A ako bonus som v balíčku našla dve vzorky veľmi príjemných parfémov. 

Menovky: ,